Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv kolegák!
ti rendszámmal vagy anélkül használjátok az xt ket? jogsitok van
csak azért kérdem mert lehet h anyám meglizingel egy xt r -t avállalkozásba.... és csak 50 re van jogsim. és sztem le venném rola a rendszámot...
szal értitek...
mi a tapasztalatok ezekről a gépekről? olaj cserét mikor végzitek? km vagy üziora? de én km re tippelek... szervizigényesek? menet tulajdonságai? fogyasztás? a 90 et kényelmesen viszi?

előre is thx!

figyelek majd!
ja az ugy nem megy...
jaja, de szervízben vna a motor nem nálam : )
de addig amig megjön nem jó? Gondolom fékhez kell...
jjójó, de ez garanciális motor. Akármit nem lehet beleesztergálni.
esztergányos kb 10perc alatt csinál....
Adjatok kölcsön egy motort : D

Adatok: légtelenítő csavar: 206 HUF, és egész Magyarországon nincs raktáron : D Hollandiából rendelik : DD

Nem tudom mi lesz, adjatok alám egy motort : D
Hali!

Hát akkó most mi lesz, gyüssz atyád NAGY gépével?!
Hétvégén pancsizni megyünk úgyhogy rugdald meg a szerelőket de NAGYON!
Üdv...
Én sme vagyok normális, full jó időben Fórumba irogatok.... nincs motorom
Nem árt, nekem is van, az eredeti hajlik mint az origami repülőgép.
ma sikerült a 108 km/h.
thanks!beszéljünk meg 1találkát.a 7en jó lenne neked.Én szentendrei vagyok.Pesten a NYugatinál a Skála oldalán?valamelyik nap?ez a számom.06203601910.tegnap vettem rá NEW kormányt.szerintem egész jól néz ki. Hali.
Ebből mini találkozó lesz!
Hella!

Ne rosáljál Nem hagylak ki semmiből! Még mindig szervízben van a motorom :(
Azt mondták ehéten készen lesz, majd meglássuk.
kuplung karnak szentem bőven elég 2 ujjas....ugyse kell annyira....a fékkarnak kell 4 ujjasnak lenni,abba kell csimpaszkodni ha gáz van...
Helló!

Azon a találkozón én is ott szeretnék lenni!
Kész a motorod? Mi volt a baja pontosan?

Sziasztok!
Juplungkart bármelyik felszerelt motorosboltban kapsz olcsón. Eredetit ne vegyél mert az nagyon drága.
Erre a motorra a kipufogók mindegyike olyan 40-60 ezer környékénh vannak. Nagy különbség köztük, hogy a gyári dobokra 2-3 hetet várhatsz, míg a házi dobokra sak 1 hetet és a saját ízlésed szerint csinálják meg és leömlőtöl egészen a végig, az összess folytást kiszedve, ellentétbe a rendelt dobokkal!

Enyémen PROEX rendszer van, brutál hangja van, visszadurran rendesen motorféknél. Ha van kedved és szeretnéd meghallgatni és megnézni talizzunk! Nem vékony pont jó szép arányosra megcsinálták, és nem forrósodik fel.
én ma RXszel pilisborosjenőről 140et jöttem hazafele
tegnap sikerult 105-öt menni velle.igen szitált.viszont ott ahol lakok ott van még 1 xt125x.elégé halk az enyémhez képest, pedig nekem is gyári kipum van mint neki, de ez nem elég!!!!!
hello Gabo,milyen árban vannak a dobok, kuplung kart esetleg nem tudsz?mert sajna az elöbb röviditettem+.ami képen látható az milyen?nem tul vékony?köszi
Szia!

A választ lent megleled. viszont mesélhetnél te is a gépről kicsit.
Tapasztalatok, ilyesmi.

Üdv!
De én tudok.

Vannak rendes szabványos sportdobok ( Ismertebbek ):

ARROW: XT 125
Giannelli: XT 125
Sebring: XT 125

Vannak egyedi dobok, hazai kérésre:

PROEX
Raptor
Sima
stb stb.....

Bármilyen kérdésed van fordulj bátran hozzám.
Szevasztok!
Nem tud valaki sport kiput az 125XT-re?
Elöre is köszi!
Jó moccozást!
www.xt-club.atw.hu

Ez volt a régi oldal helye, csak most felújítom, és nem ez lesz a jövőben a címe! Titok!
És mi az oldalatok neve?