üdv kolegák!
ti rendszámmal vagy anélkül használjátok az xt ket? jogsitok van
csak azért kérdem mert lehet h anyám meglizingel egy xt r -t avállalkozásba.... és csak 50 re van jogsim. és sztem le venném rola a rendszámot...
szal értitek...
mi a tapasztalatok ezekről a gépekről? olaj cserét mikor végzitek? km vagy üziora? de én km re tippelek... szervizigényesek? menet tulajdonságai? fogyasztás? a 90 et kényelmesen viszi?
thanks!beszéljünk meg 1találkát.a 7en jó lenne neked.Én szentendrei vagyok.Pesten a NYugatinál a Skála oldalán?valamelyik nap?ez a számom.06203601910.tegnap vettem rá NEW kormányt.szerintem egész jól néz ki. Hali.
Juplungkart bármelyik felszerelt motorosboltban kapsz olcsón. Eredetit ne vegyél mert az nagyon drága.
Erre a motorra a kipufogók mindegyike olyan 40-60 ezer környékénh vannak. Nagy különbség köztük, hogy a gyári dobokra 2-3 hetet várhatsz, míg a házi dobokra sak 1 hetet és a saját ízlésed szerint csinálják meg és leömlőtöl egészen a végig, az összess folytást kiszedve, ellentétbe a rendelt dobokkal!
Enyémen PROEX rendszer van, brutál hangja van, visszadurran rendesen motorféknél. Ha van kedved és szeretnéd meghallgatni és megnézni talizzunk! Nem vékony pont jó szép arányosra megcsinálták, és nem forrósodik fel.
tegnap sikerult 105-öt menni velle.igen szitált.viszont ott ahol lakok ott van még 1 xt125x.elégé halk az enyémhez képest, pedig nekem is gyári kipum van mint neki, de ez nem elég!!!!!
hello Gabo,milyen árban vannak a dobok, kuplung kart esetleg nem tudsz?mert sajna az elöbb röviditettem+.ami képen látható az milyen?nem tul vékony?köszi
ti rendszámmal vagy anélkül használjátok az xt ket? jogsitok van
csak azért kérdem mert lehet h anyám meglizingel egy xt r -t avállalkozásba.... és csak 50 re van jogsim. és sztem le venném rola a rendszámot...
szal értitek...
mi a tapasztalatok ezekről a gépekről? olaj cserét mikor végzitek? km vagy üziora? de én km re tippelek... szervizigényesek? menet tulajdonságai? fogyasztás? a 90 et kényelmesen viszi?
előre is thx!
figyelek majd!