A múlt héten eladtam az XJ-t . Amit nem adtam oda az a színtelen irányjelző búrák .
Eladók , ha érdekel valakit . E jeles garnitúra, izzókkal (4 db) 5000 Huf-ért vihető+posta .
Szerintem meg én naponta 12x megtudom csinálni az asszonyt, és mikor 70 éves leszek, ezt még űberelni is fogom. Lódított a tisztelt eladó, a 20kw-os meg pont ennyit kell hogy tudjon, vagy még ennyit sem.
Sziasztok,
Valakinek nincs érthető képe a 600 as divi 95' vezérlés jelekről? Számomra nem egyértelmű a service manual féle és gyanítom nincs teljesen jelen a vezérlés. Nem akar 150 km/h tól többet menni.
Mai eset, amikor a nyergesvontató úgy érzi, hogy rád kell húznia a kormányt, megtol a kerekével te pedig az árokban landolsz: https://drive.google.com/open?...
Az sem ilyen egszerű, mert ha megyek, akkor a saját motorommal, nem az xj-vel. Túl lassú meg gyenge az nekem, de legalább jó halk, mert a térdemmel befogom a fülem menet közben.
A kupolaőröket nem irigylem, de azért nem kell teljesen lemászniuk, félútona kávézóban van budi. De azon jól szórakoztunk, hogy lefelé az utolsó 50 lépcsőfok előtt van kiírva hogy vigyázz, lépcső. Kösz b+, eddig észre se vettem!
400 lépcső, az 40 lépcső! Gondold el, hogy a teremőrnek ezt naponta meg kell tennie. És ha még pisilnie is kell.... Legközelebb előtte fuss fel a tűztoronyba tízszer, hogy ráedzél.
Majd ha megint jössz Dorogra haverkodni, akkor megbeszélhetjük a próbát.
Alig egy hónapja kaptam kis híján infarktust a baziklika kupolájának megmászása közben, vannak Dorogon meg pesten cimborák, akikkel összejárunk ha tehetjük, de hogy mikor járok arra legközelebb, azt nem tom. Azért köszi a felajánlást.
Fiam éppen tegnap volt ott valami koncerten. Mivel dolgozik, így már nem az egész Volton fesztiválozott, csak kisfeszültségen. :-)
De ha éppen Esztergom fele motoroztok egy kis pilisi levegőért, esetleg a jövő heti sörfesztiválért, akkor állok rendelkezésre.
Házi csomagtartóval kapcsolatban egy másik ötletem, hogy veszek két gyári utaskapaszkodót, lefejtem róla a gumit és az alatta lévő fémhez hegesztek/csavarozok valami vasat. Az a gond, hogy fogalmam sincs mi van a gumi alatt, van-e benne elég anyag ahhoz, hogy a tervezett manőver megoldható legyen. Ezzel kapcsolatban nincs valakinek tapasztalata?
Köszi, de ez így ránézésre nem gyári, a mi huzatunk mintás, nem ilyen sima egyszerű, ez már valszeg valami áthúzott, esetleg átalakított, az meg nem kell.
A múlt héten eladtam az XJ-t . Amit nem adtam oda az a színtelen irányjelző búrák .
Eladók , ha érdekel valakit . E jeles garnitúra, izzókkal (4 db) 5000 Huf-ért vihető+posta .