Találtam ezen kívül egy literes flakon bontatlan Yamalube bekevert hűtővizet (az a szép sárga fajta, az "organic"). Ezt is odaadnám, az MT-hez nem nagyon kell. :)
Mondjuk aki elvisz valamit 5000 forint fölött, annak odaadom ajándékba.
2 pár hátsó oldalidom
2 supermoto első sárvédő (egy fekete acerbis és egy kék ufo)
nagyobbik fajta első lámpa (kormányzárhoz való)
légszűrőház-fedél
jobbos telóvédő műanyag (csak a jobbos)
kuplunglamella-szett rugókkal (gyári)
vízpumpa fedél és lapát
hengerfejbe való vízkönyök (nem fogyó alkatrész, de én például vízhőmérőhöz csináltam belőle kiállást)
320-as moto-master féktárcsa
Szia !
A lendkerék menet rendben van szerintem már javították (ezt a tenygely végén található központ furatnál látom) Vez lánc fogaskerék meglepően jó állapotban van (nem dobócsillag ) Kuplung oldali menet gyári, jó állapotú ! A hajtókar keveset futhatott mivel hónolás szerű karcok láthatók felsó szemben viszont van bent egy vékony rozsdacsík !
Hello !
Érdekelne a 426 os főtengely ! (Ha minden igaz 400 asba is jó )
Milyen állapotban vannak a menetek rajta ill. sacc/kb mennyi üzemóra van a hajtókarban ?
Mondjuk aki elvisz valamit 5000 forint fölött, annak odaadom ajándékba.
P
Még mindig vannak alkatrészeim 2004-es 450-ről.
2 pár hátsó oldalidom
2 supermoto első sárvédő (egy fekete acerbis és egy kék ufo)
nagyobbik fajta első lámpa (kormányzárhoz való)
légszűrőház-fedél
jobbos telóvédő műanyag (csak a jobbos)
kuplunglamella-szett rugókkal (gyári)
vízpumpa fedél és lapát
hengerfejbe való vízkönyök (nem fogyó alkatrész, de én például vízhőmérőhöz csináltam belőle kiállást)
320-as moto-master féktárcsa
Írjatok ha valakit érdekel valami.
Üdv!
P
A lendkerék menet rendben van szerintem már javították (ezt a tenygely végén található központ furatnál látom) Vez lánc fogaskerék meglepően jó állapotban van (nem dobócsillag ) Kuplung oldali menet gyári, jó állapotú ! A hajtókar keveset futhatott mivel hónolás szerű karcok láthatók felsó szemben viszont van bent egy vékony rozsdacsík !
Érdekelne a 426 os főtengely ! (Ha minden igaz 400 asba is jó )
Milyen állapotban vannak a menetek rajta ill. sacc/kb mennyi üzemóra van a hajtókarban ?
Valakinek gyári blokkvédő garnitúra ?
aprókavics muffracing stb
Eladó