Persze, ímélezz címet a pepula84 kukac yahoo pont kom-ra. Meg akkor viszont pontosítsuk hogy milyen évjáratod van. A hátsó oldalidomokból egyet párt elvittek, a hétvégén csinálok neked néhány képet arról ami érdekel.
A hűtőidom 6000 forint, és adok hozzá még egy jobbost is (gyári cuccok, a pár szép, a szóló jobbos nem annyira). A hátsó oldalidom 3000 forint/pár, azok nem patika cuccok már, de nem is szakadék egyik sem.
üdv megoldódott a kilóméterórád látom balatoni srác vagy én szentgáli vagyok és van 1 wr450f 2006os gépem azon megnézheted mi hiányzik a tiédről de a yamaha fehérnél megmondják lessz vagy 40ezer pénz
Halló ! Eladó a motorom !2004 Endurozásra használtam, üzemkész, jó pirelli MT25 Pentacross gumikkal, alu kéz és hűtővédő. Az ár komoly érdeklődő esetén alkuképes!
Keresek sportdobot wr 450-re 2007-es. Valakinek van, akkor jelezze:)
Köszi
Van 2 db használt wr 250 dugattyúm egyik PROX másik Gyári Gyárihoz van új lehúzó és áteresztő gyűrű.
továbbá új tömítések..
Ha valakit érdekel jelezze
lucky.exp.peter@gmail.com
+36706005816
Supermoto szettet keresek 2007-es wr450 re.
Ha esetleg tud valaki ilyet, akkor szóljon . Köszi
:)
P
A hűtőidom 6000 forint, és adok hozzá még egy jobbost is (gyári cuccok, a pár szép, a szóló jobbos nem annyira). A hátsó oldalidom 3000 forint/pár, azok nem patika cuccok már, de nem is szakadék egyik sem.
Pátyon van a cucc, vagy Budapesten megoldható.
Üdv!
Peti
Kösz előre is.
2007-es Wr450 f-em olajcserés...Milyen olajat javasoltok?Yamalube 10w40 tényleg jobb lehet mint a motul?
annak is van 2 wr450 aztán a kettőben van vagy 5-6 ezer km