Szia! Az akuval nincs baj és ilyen kemény yuasan, az önindítot ujra tekercseltem, házat is cseréltem de mostmár kiborít, az Ebayen melyik a kemény linkelned, mert ot is egy zsákkal van.
És kössz a válaszod.
Sziasztok! Yamaha WRF 400 -ra keresek lámpa búrát vagy esetleg fejidomot ha lenne valakinek egy felesleges darab vagy tudjátok hol tudok venni akkor írjatok légyszíves.
Sziasztok!
Nem tudom vane itt szerviz csoport, érdeklődnék mivel a wr 450 öninditoja egy nagy kaka probalkozott valaki más tipusu öninditot fel müteni a motora? vagy a Yamaha yfz 450 quadnak az öninditoja nem találna, hasonlitani hasonlit csak vastagabnak néz ki?
Ha valaki el olvasa ezt a hozzászolást és van ötlete kérem irjon rám köszi előre is sziasztok jó motrozást.
Lecseréltem a komplett karbimat a WR400-on a Keihin FCR-ről FCR MX-re. Elindult vele, egyelőre úgy néz ki minden rendben van, de mivel az MX típus jóval másabb, mint az elődje, de nem tudom hosszú távon okozhat-e a csere valami problémát a motorban. Illetve mire kellene figyelnem a beállításoknál? Van-e valakinek erről tapasztalata, vagy egyáltalán véleménye?
Mellékelek képeket róluk, hogy lássátok a külömbséget.
(A karbi csere oka csak a síktolattyú lapkájának és tömítésének meghibásodása volt. Ezen kívül rendben volt a karbi, de a csere tűnt a leggyorsabb és kézenfekvőbb megoldásnak).
amugy lehet h hülye vok
de rájöttem a hiba okára azért ugy köszönöm a segitséget
a gyorsitofuvokának a gumitömitését ette meg a benzin ott ahol a karbi két félböl van ösze rakva és öszedolgozott a keveréket álito csavarral és igy okádta bele a benzint innen a durogás és utánégést...
azért köszönöm a lehetöséget és segitséget
üdv
segitségre lenne szükségem
yamaha wr 426f 02 kiadásu boldog tulaja vok lenne egy olyan problémám h szelephézag álitás után meg karbi tisztitása után nem valah nem lett tökéletes a verkli
sokszori rugdalás után nagynehezen elindul de akor meg durog lángot szor meg nincs rendes alapjárat
vettem bele uj gyertyát tünet ügyan az
ha valakinek vmi ötlette van nagyonis megköszöném mert má kezdi felörölni az idegrendszeremet mert tudom h régen hibatlanul müködött
üdv
Komplett yamaha wr426f váltóm van eladó ha valakit esetleg érdekelne.tökéletes makulátlan állapot!
ugy tudom h yz426f -be is jó.
léptetövilla is jár hozzá
email
uazosember@gmail.com
És kössz a válaszod.