Én tegnap cseréltem a lánckeréknél lévő szimeringet+O gyürüt.
Kb 15perces müvelet,semmi extra szerszám nem kell.
3800Ft volt a javító szett hozzá komplettem.szimering, O gyürü,szimering hüvely meg lánckerék bizt.alátét.
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 2004-es WR450f-et, megnéztem a motort és mintha a váltókarnál vagy az elsőlánckeréknél engedte volna kicsit az olajat. A kérdésem hogy ezeken a helyeken a szimeringet kicserélni mennyire nagy munka vagy hogyan kell csinálni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
Hallottam h a Motul a legjobb, de én elsőre Castrol Power 1-t raktam bele. Ez a castrol "legfullosabb" verseny olja! Később lehet én is Motul párti leszek. Valakinek vannak jó állapotú, vagy esetleg új alkatrészei WR 450 blokkhoz? Nemsokára szerelőhöz viszem és nem tudom lesz e cserélni való! Természetesen frissen újított a gép, de Magyarországon minden terep motor tulaj ilyen gondos, h eladás előtt is felújítja! :-D
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
Hali! Úgy adódott, hogy tulaja lettem egy 2003-as WR 450-nek! Segítsetek, hogy a téli idő alatt mit csináljak, illetve nézessek át rajta. A motor önindítója nem jó, de ugye ez széria betegség! Kizárólag endurora használták és én is arra fogom! Az előző tulajnak 4 évig volt meg, de nem nagyon használta! Milyen olajat rakjak bele? Minden infonak és segítségnek nagyon örülök, számomra ismeretlen a gép és teszteket is kevesen írnak vele kapcsolatban! Köszi mindenki!
h h mi van meg hozzá ? így ahogy a képen látod. nincs letörve fül meg semmi. foncsolja tökéletes állapot foglalat benne van illetve az azt védő gumiharang rajta van. az ár legyen akkor közép út 9 ezer Ft + tiéd a posta esetleg spórolhatunk egy keveset h én fizetem de akkor 11 ezer.
Én tegnap cseréltem a lánckeréknél lévő szimeringet+O gyürüt.
Kb 15perces müvelet,semmi extra szerszám nem kell.
3800Ft volt a javító szett hozzá komplettem.szimering, O gyürü,szimering hüvely meg lánckerék bizt.alátét.