Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! A himbákkal mi volt a baj? És hogyan orvosoltad a problémát? Érdekelne, mert ha nálam is lesz majd ilyen gond akkor tudok indulni majd vmerre. Köszi!
Ez attól függ milyet veszel.A használt cucc mindig lutri tudod.

Én 3 éve vettem,eddig nincs komolyabb gondom vele.himbákat kellett a télen felujitani.dehát azt is kell minden motornál.
ha XR tulajt kérdezel akk az a jobb ha WR-eset akkor meg ez :-)
És mennyivel szervizigényesebb? Szóval ha endurozásra hazsnálom a Bakonyba meg erre arra mennyit bírna ki szerviz nélkül? Persze minőségi olajjal rendszeres légszűrő takarítással.
A WR haragosabb izmosabb mint az XR.az túrázásra való inkább
Nehéz a döntés.. Nekem igazából egy viszonylag erős és jó nyomatékos gép kell meg hát ne az egész nyarat a szerelőnél töltse..
Hello!

Az xr sohhal olcsóbb fenntartású viszont a WR robbanékonyabb erősebb sokkal inkább való terepre mint az XR de persze jóval "üzemórásabb" is! Ponnt most szenvedek és is a WRel! :D
Hali!

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a WRF 400 mennyire szervízigényes? Mert az XR400 és a WRF400 között vacilálok..
ELÁDÓÓ

fejidom.
320 as Spiegler tárcsa adapterrel + pénzért.
Fokolható WR 450 F be való tuning vez. tengely
Szia! www.gerecsemotor.hu nekik vannak használt cuccaik, nagyon olcsók és megbízhatóak,hívd fel és biztos h tudnak neked segyteni!
2003as 450-es wrhez nem tud valaki működő önindítót?
A tűn állítottam h kevesebbet kapjon de rosszabb lett mint volt! :/ viszont ahogy mondtad a gyertya azt bizonyítja h sokat kap,a légszűrő teljesen tiszta....még megpróbálom amit írtál de ha az sem segít teljesen tanácstalan leszek! :/ :D
Ha fekete a gyertya akkor sokat kap, ez magyarázhatja a lángot meg a beköpést is! Esetleg a karbin lévő pillangószelepállás(síktolattyúállás) figyelő elektromos kütyü vezetékét lehetne végigkövetni kicsit megtisztítani, WD40-el befújni. Ez alapján változtatja a motor az előgyújtást(ha jól tudom). Ettől is elképzelhető a puffogás. De ez csak tipp, mindenesetre ha megtisztítod baja nem lehet. :)
Ismét köszi a segítséget! :) De lenne még 1 prolémám amiben a segítségeteket kérném,ugyanz a yamaha wr 400 folyton "beköpi" a gyertyát de csak indításnál....kiszedtem a gyertyás és fekete kormos,gondolom nem ilyennek kellene h legyen viszont a moci sem hidegen sem melegen nem füstöl és 25üó ezelőtt lett generálozva a yamaha fehérben...valami tipp?
A minap láttam!
Köszönöm már vettem.
Nekem van e-s wr fejidomom 2003as méghozzá, én nem használom mer a japán 100x szebb. Mondj egy jó árat!
Üdv Mindenkinek! 2002-es wr426f-em van, a gépet itthon szervizeljük, fater autószerelő, a világításnál viszont megakadtunk! Az izzók épp, hogy csak izzanak, 2-7 Volt feszültséget mérünk . Csatlakozások, test, úgytűnik rendben, kérünk segítséget, okosságot, esetleg gyújtórészről, generátorról képeket! Előre is kössz!
ja +53-as lánckerék
Sziasztok!
Maradék a wr-ből az egészet odaadom 18-ezer huf-ért
Üdv!
Az állítócsavart a karbi alján találod a szívócsonk felé. Be van süllyesztve és egy rövid, lapos fejű csavarhúzóval tudod állítani. ( ez az egy ilyen csavar van a karbi alján)
Én sem vagyok motorszerelő, de sztem sokat kap, a csavaron befelé kellene tekerni. Én fél fordulatonként szoktam állítani aztán kipróbálni, érdemes megjegyezni mennyit állítottál rajta, mert ha nem javul, esetleg rosszabbodik akkor visszatekered és megpróbálod a másik irányba. Nagy galibát nem tudsz vele csinálni, ha megjegyzed hol állt eredetileg. Ha nem ez a megoldás akkor sztem vegyél ugyanolyan gyertyát mint ami előzőleg volt benne.
Sziasztok! Eladtam az 2005-ös yz 450-emet, maradt néhány cucc.
Egyben nagyon olcsón adom 25000ft, ha valaki külön érdekel valami ajánljon érte egy összeget. A fórumot nagyon ritkán olvasom, emailben érdeklődjetek! A lánc 520-as Bull 5 alkalommal használt supermoton így kb 45-ös hátsó lánckerékig elég a hossza. Ha kell megszámolom pontosan hány szemes. A kuplung lamellák állítólag újszerűek, ha érdekes megmérem a vastagságát. Új fék és kuplungkar, új telóharisnya. Gyári Renthal kormány, Twin Air légszűrő, és 28-as kormányra átalakító és kiemelő.
Az email-em: borsisanyi2@gmail. com
Köszi a választ,menet közben is csinalja mikor hitrelen rántok neki oda,leírnál h pontosan hol lehet állítani és szted sokat kap e vagy keveset mert teljesen hülye vagyok a 4t hez! :/ köszi
ELADÓ! Már megint jól bevásároltam ezért megválnék dekompresszoros barátomtól állítólag az összes 450ccm be tökéletes, várom az ajánlatokat
Ha menet közben nincs baja, akkor sztem nem kell vele foglalkozni. Egyébként a karbi alján tudsz állítani a benzin-levegő keveréken, valsz azzal lehelt "baj".
Sziasztok! Ismét a segítségetek kellene...vettem egy yamaha wr 400ast 2000es evj. nagyon egyben van a gép de a gyertya behalt,megvettem bele a gyárit ami elv NGK 127CR8E,de most hirtelen gázadásra csattog meg lángol a kipuff,gondolom ez nem normális,de ha picit finomabban húzom a bajuszát akkor nagyon faja! kérlek segítsetek előre is köszi! :)