Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

blaciex, feltettem főleg Neked egy kérdést a virago.ro-n az általános fórumban, ha van időd, kérlek zarándokolj oda!

Teljesen kész vagyok...

Köszi

Mindenkinek BUÉK és sok Virago-t!
azért csak betalált...
Ki az? :))

Köszönöm szépen!
Ja az előző kérdésemet Brumeszkosznak címeztem!

Üdv:T
Szia Kérdésem lenne hogy az oldaldeklid polírozott vagy króm?

Amúgy nagyon szép a motor!

Üdv:Tomi
boldog születésnapot a legjobb szerelőnek és a legjobb tanácsadónak:)
Köszike!
Azt a rézcsavart, igen. Szerda-csütörtök magasságában megint jó meleget mondanak, akkor be tudod lőni.
Szia! A jelölt helyen egy kis gumidugót kipatintva mélyen bent a dugó mögött kb 1 cm-re találltam egy kb 5mm átmérőjű rézcsavart vagy legalábbis olyan sárga mintha rézböl lenne. Ez van a másik karbin is a dugó allat, Ezt kell majd állítanom?
Köszi a választ megyek megnézem a karburátoron,de állitgatni valószinü csak tavasszal fogom mert a probaköröknek a hideg nem tesz jót.Mert ja a motorozás csak a z a baj,hogy ilyenkor sok rajta az ablak,és a fütés sem az igazi.
Ha nem a gyári kipufogó van fent, a motor gázcseréje a gyárilag beállított viszonyokhoz képest megváltozik. Hamamatsu-ban (Yamaha gyár) a csendes gyári rendszerhez állították be a karburátorodat. Mivel belevariáltál egy hangos, tehát kisebb fojtottságú kipufogóval, a karburátort utána kell állítani.
A képen látható helyen találod a csavart (fehérrel jelezve, mint PILOT).

Azt a csavart kell tekergetni. Mindkét karburátoron ugyanannyit egyszerre. Mivel műszered nincs gondolom, csak próbálgatással tudod belőni.
Bemelegíted a motort, majd leállítod és mindkét karburátoron tekersz a csavaron negyed fordulatot kifelé. Elmész egy próbakörre. Ha többet durrog, akkor már tudod, hogy befelé tekerve fog javulni. Nyilván ha jobb lesz a kifelé tekerés után, akkor kifelé tekered tovább. Na szóval... Próbakör után megint állítasz rajta negyed fordulatot. Aztán megint próbakör, hogy lásd, csillapodott-e a durrogás. Ezt addig kell játszani, amíg abba nem hagyja vagy elfogadható mértékűre nem csillapodik a dolog.
Köszi a jó kivánságokat. Lenne egy kérdésem ,egyszer márbeszéltünk rola de akkor sem találltam meg a válszt.A kipufugó durrugásáról van szó.Akkor leirtad hogy melyik hozzászólásban van a válasz de én azt nem értettem.Most a mellékelt kipuf van feltéve és ha vissza veszem a gázt lesik a fordulat a motorfék miatt egykicsit és elkezd durrogni.
Hol van a csvar amin állítani kell hyogy dussab legyen az alapjárati keverék?
Hát, már ezen túlvagyok, de ez sem segített. Ilyen karácsonyom még nem volt. Étel nuku, csak folyadék, de az meg spriccelve jön ki belőllem.
Üdv
Legyél már kicsit modernebb, economikusabb, ne 95 hanem 52 est használj .
A mai világban már alkoholos üzemanyagot kell használni, az 52 fokos pálesz pont jó gyomorrontás ellen :)

végyé

végyé
A vasam a szereldébe, én koplalok, egész nap fostam, így nem eszem semmit. Azon gondolkodom, béltisztítás gyanánt lenyomok egy felest a 95-ös ből. Hátha rendbe teszi a bélést.
Szisztok!
Azért én tegnap is meg ma is meghajtottam a gépet, +13 fok kiválo decemberi idő a motorozásra.
Kellemes karácsonyt és B u é k MINDENKINEK!
hella
nagy a csend...
mindenki motorozik? ...vagy bejglit emészt
Béke Veletek !
A Völgy ma .
Kellemes ünnepeket!
http://www.youtube.com/watch?v...
akinek van ideje és szereti a jó zenét annak mindenképp ajánlom:)
Köszönöm az infót!

Boldog Békés Karácsonyt!

Üdv:Tomi
Ugyan, ne parázz a hideg miatt.
A mai térd és egyébb protézisek egész jól türik a hideget :)
Sziasztok, mindenkinek KKÜK és BUÉK

végyé
Szép darab, ilyet néztem ki én is magamnak 2008 nyarán Balatonföldváron. Csak mivel 26 ezer Ft lett volna 120 hónapra CASCO nélkül, ráadásul a régi Shadow-mat 300-ért kezdőrészletként beleszámolva, a jobbik eszemre hallgatva nem hoztam el. Nem bántam meg, az XV minden szempontból kielégít. (úgy nem, de arra van az asszony) :D
Boldog karácsonyt és balesetmentes 2010-et! A lóerő legyen veletek!
Gyári előírás szerint igen. DE... BP7ES gyertyát tegyél mindkettőbe, vagy irridiumost, esetleg NGK V-line gyertyát. Utóbbi kettő javítja a fogyasztást és könnyebb indulást, jobb égést biztosít.
JÓ!
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek! Üdv Viktor