Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek
daffos
Most kaptam de meg osztom veletek.
Minden motoros testvérnek , Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
Továbbá: Eredményekben gazdag Új Esztndőt mindenkinek!
Széles utat, olcsó benzint mindenkinek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Uj Évet Kivánok minden VIRAGOS-nak na persze száraz utat, jó idöt és balesetmentes közlekedést is a következö esztendöben!
Szilikon, nyál, mosogatószer, szappan, bármi jó, ami meg tud száradni vagy elpárologni. Olaj nem. Egyrészt nem szárad meg, másrészt lehet, hogy a gumi se olajálló.
A fűthetőnek nem vagyok híve, Virago-n pláne. Ha az ember egy KLE-vel futárkodik, akkor tökéletes a dolog, de egy custom motoron nem igazán stílusos. Egyébként hidegben alapból nem okosság motorozni, hiába van meleg a kesztyűdben, a térded, a könyököd, vállad és a veséid előbb-utóbb a legdrágább göncben is átfagynak. Még nem vagyok 30, de már most minden baja van az ízületeimnek emiatt. 10 km/óránként nagyjából 2 fokkal van hidegebb a motoron, mint a környezeti hőmérséklet. 15 fokban 80-nal hajtani is necc, mert a térded 0 fok körüli hűtést érez belőle. Pár év és recseg-ropog és fáj majd mindened, érzed a frontot és sorolhatnám.
Kellemes ünnepeket!
Köszi a hozzászólást. Sima / nyári / markolatot tettem fel. Felrakni könnyen ment, csak a régi markolat végeket volt nehéz kiszednem.
A felrakásnál szilikont használtam a nyál helyett, az nem jó?
Tavaszig még biztos elpárolog.
Boldog ünnepeket minden motorosnak ! / és másnak is/
Kaktusz
Nekem volt fűthető markolatom (csak sajna elromlott) de tényleg nagyon jó! Hűvösben, nyáron esőben, még a vastag kesztyűn is átfűtött. A markolat felülete ha elöregszik, felkeményedik és csúszós lesz. De ehhez több év kell.
Markolat vételnél a kormánycső átmérőjére kell figyelni. Felhúzni elég nehéz a friss gumit a vasra, ezért meg kell kicsit nyálazni. (nem, nem, ez motoros oldal) Aztán az megszárad és tökéletesen fog tapadni.
Űdv
Én ha cserélek biztosan fűthető lesz.
10 fokig szoktam motorozni, a testem nem, de a kezem ujaim piszkosul tudnak fázni.
Eddig még még nem probáltam de biztosan jó dolog.
Üdv Karcsikirály!
Felraktam az ebay linkjét itt szétt tudsz nézni és vásárolni is ,de ez egy kicsit rázosabb az info@sugomotor.hu az magyar egy bontonak az email cime itt jobban boldogulsz.
http://fahrzeugteile.shop.ebay... .Ez a német ebay cime,
itt tudsz euroért vásárolni regisztráció után.
A magyar cim:
info@sugomotor.hu itt megmondják emeil ben ,hogy mi mennyibe kerül és van e.
Üdv Karcsikirály
Szervusz Brumeszkosz! Regisztráltam ide a sportmotorra.
Köszi a segítséged! a képen a motorom látható . Láttam a tiéd ,dögös egy járgány. Gratulálok hozzá!
Üdv: Karcsikiraly
Szia!
Oké, azért nem akartam túllihegni a dolgot, de Te kérdezted, hogy hogyan kell. Csak így lehet! Azért írtam le az előzőt, mert a gyári Yamaha leírás, szerelési útmutató is ezt sorolja el. A barátommal csináltunk, javítottunk egy pár motort, de én az elmúlt 4 évtizedben is tekertem egy pár csavart, azóta motorozok. A teleszkópomat az '93 évjáratú xv 535 - mön most újítottam fel, azon csak így lehet.
Szőke!
Nem figyelsz! Ha nem szeded le a teleszkópot, és nem nyomod össze az alsó csavart nem tudod kicsavarni, mert az anya elforog! A teleszkóp összenyomásával rögzül az anya!
A japán belpiacos 400-as. Az a forgalmi el van cseszve. :)
500-as 87 óta nem készül, akkor váltotta le az 535/400.
Ahogy leírtad, úgy működhet a csere. A tengelyt kivéve megtalálod a csavart.
Köszi a válaszokat.
blackiex: Ausztriából származik, forgalmi szerint 499 cm3, és 20 kW-os, feltehetően valami belpiacos gép.
Elképzelhető, hogy ha kiveszem az első tengelyt, akkor a felett találok csavart, még nem nyúltam hozzá. A teleszkóp alján van egy kb 12-es átmérőjű furat.
A szimeringekkel semmi bajom, így csak az olajat szeretném cserélni. Arra gondoltam, hogy alul leeresztem, felül pedig a takarósapkát levéve feltöltöm - működhet?
Üdv
Lenne egy kérdésem a gyertyákból különböző kell a motorba?
Ez az oldal szerint igen:
http://www.virago.ro/index.php...
Amúgy Boldog KArácsonyt Mindenkinek!
Üdv:Tomi