Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem jobban tetszik kinézetre mint a 98as, na szegény ha ezt megtudja
Szerintem az új rs nagyon csúnya Persze elfogadnám,de egy 98 as körüli jobban kellene Azt azér elárulhatnád,hogy hogy ejtik a nevedet?
ugye itt áll a garázsba
Szerintem meg kurvajók a 125 ös 2t mocik csak igényesek...Aki motorozik az áldozzon is rá
meglátjuk:)
Próba cseresznye egyszer levadászok egy ilyet
Tyt-nek se 5ezer kmrel kezdődött
Majd figyelj papa!
Amúgy tyt-et sajnálom,az enyémmel nem volt gáz!
De ha még megtartanám 8000km-nél szétszedetném
kapna egy új gyári dugót azt megint menne, ezeket szervizelni kell
és inkább pályára való mint közűtra az tuti hogy nem olcsó játék
1 nyár és 200000FT de ezzel a motorral ez jár!
Ennek ellenére nem hiába a legjobb 125-ös, majd egyszer próbálj ki egyett(ami tipp topp,nyitott poweres)
pályán és majd akkor rájössz miért is szeretik annyian....
Külöbözik a löket furata a többitől azért va neltérő hangja:D
lehet hogy csak én érzem bizonytalannak (a hangja fura szvsz) de én nem értek hozzá.am. van bene6000km 06os...
Hát nekem személy szerint z égvilágon semmi bajom nem volt vele... 17ezer kmtől fogva nálunk volt és a blokk még ne mvolt széthúzva lés egy dugócserén esett át... és msot jön a nagy generál...
ha már 125 2t akkor inkább dingo cagivája,bár nem tudom...2t 125.kicsit bizonytalan iszákos és nem tűnik megbízhatónak de imádom mármint a mitot
Nem hiába van Cagivám Na jó nem azért akad egy két jó Aprilia is...
én apriliára nem adnék ki annyit hú de nagy háború lesz itt
Hát én szem. szerint már magába az 1milliót sokallom egy 125ért... Én tuti ne madnék ki annyit érte...
szal te nem vagy az .
Igen
sajna én nem tudom
szted azok után ami az rs125 topicba megy normális ember megveszi ezt a gépet?
üdv! a tzr-be az újabb típusba előre milyne ízzó való, illetve hogy lehet kicserélni le kell hozzábontani az elejét vagy csak alúl kihúzni? jah és tompitott fényszoró, tehát a normális! thx
Eladó egy gyári és szalon állapotban lévő aprilia rs 125 típusú motorkerékpár, magánszemélytől! Magyarországon vásárolt fél éves motor, szervizkönyves(1000km-es, 4000km-es kötelezőszervizek megvoltak, márkaszervizben), rendszámos(a1-es jogosítvánnyal is vezethető), garanciális(4.5fél évig), törzskönyv, forgalmi, pótkulcs, gyári szerszámkészlet, használati útmutató(teljes leírás), garantált kilométer futás leellenőrizhető(városban használt, pályán nem volt, bájáratása szakszerűen történt)gumikon még megvannak a szőrök! Új design-os! Gyári extrák:E-H tárcsa radiális 4dugattyús féknyergekkel, hátul állítható rugóelőfeszítés, fedélzeti számitógép(digitális kijelzőn:köridőmérő, óra, napi km, össz km, motorhőfokmérő+...)! Hitel megoldható! EZ AZ ÁR CSAK DEC 5.-IG ÉRVÉNYES!, UTÁNNA VISSZA TESZEM AZ ELŐZŐ ÁRAT! EZ SZERINTEM TELJESEN KOREKT ÁR EZÉRT A MOTOR ÉRT!(GYAKORLATILAG ÚJ MOTORT KAPSZ)! Alkalmi vétel!

ÁRA:1000001ft
Tel:06-20-391-9664
nem köszi nem megy nekem az a TT inkább GT4 Grat a GSRhez sok sok balesetmentes kilómétert faterodnak neked meg sok találékonyságot meg szerencsét hogy le tud majd nyúlni egy két körre
jah kábé
Hello!
Zoli, még egy időmérős verseny?Rohadtul unatkozok! Én is le szeretném tenni jövő dec.től kezdve az a1-t!Megvan a GSR apu olyan happy, hogy teljesen kész van!
ahha...