Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Mizu?
Én se olvasnám végig!
Inkább az elemzést!
úgy volt hogy hazajövök azt elolvasom csak kifutottam az időből meg közbe jött két váratlan doga
nem küldöm át neked Maszlik ma voltam pomázon,mér nem szóltál?.
csak magadnak köszönheted
úúú bazdmeg :D jah, kösz a megtiszteltetést! :)
Talmát láttátok?
akkor már az új lánc votl a gépen Akkor te vagy az első a forumosok közül aki új lánccal látta a gépem Gratula
bizony ;)
jól és akkor ezekszerint te voltál az rses
Z3!

Téged láttalak tegnap a 2-es úton olyan 1körül? egy körforgalomnál dunakeszi és pest között. egy endurós sráccal voltál ha jól láttam...
GTAban drift? találtamegy pár videot a neten ahol driftelnek gt4ben...szal most összerakok egy nissant beállítom a megadottak alapján aztán meglátjuk
Hy!
Én nem próbáltam, de ott biztos nem menne! De a GTA ban úgy megy mint a szar!Aban a játékban verhetetlen vagyok, figy., ha elindítja a PS2-m akkor ma megcsinálom a köridőt!
07-től elektronika...
Sziasztok!
Hol van a TZR-ben 3 ismétlem 3 db folytás?
Mert én nem hallotam ilyet!
alakul a köridő?neked megy a drift a GT4ben?
Ez így igaz!
igazad van ata csak valamibel járni kell utcán is a robogot meg már utálom azt is elakarom adni .jah és ata vegyél már fel msn re mert szeretnék pár dlgot kérdezni tölled a cimem:kalmandi153@citromail.hu köszi
miért adod el a kis kxet, pedig bivaly kis jószág!? kx 80 után kicsit gyengécske lesz a tzr:D
talán az endúró cross topicba...de itt csak aszfaltbetyárok vannak
köszi de nekem ojan kellene amibe beszámolnak motort cvagy ha megveszik a kawasakit akkor tudnák venni eggyet
valakinek nemkeell eggy kawasaki?
helo érdekelne engemet hogy vlakiek van a tzr e eladó vagy cserére tudnák adni egy kawasaki kx 80 at és pótolnék