Közben megnézte egy szerelő a motort, de nem nyúlt hozzá (csak robogókat szerel) de talán házilag is megcsinálható.
"Nem megy csak félig a kuplungtokból a bovden. Ezen kéne állítani" Nos azt hogy illetve lehetséges e ez a hiba?
Az aksi új.
Sziasztok , 88-as tzr hengert keresek , gyári perselyest . Max 57mm-es lenne megfelelő. Ha furatni kell az nem baj . Elsősorban 2rh .
Garancsi 0670 5965312 , vagy fastaction@freemail.hu
Sziasztok!
2RH alkatrészek eladók akár egyben is 20eft-ért. Pár kép a teljesség igénye nélkül! Érdeklődés magánban, ne terheljük a fórumot! Elérhetőség az adatlapomon!
Ameik blokk a kartalbe szív azoknaknaz alkatresze kb azonosakpl 2rh 4dl csak a kulső dekli más
Valamint a fötengely más az önindítosokban
Hosszab a gyujtas felöl
De pl a hengertmis fel lehet tenni a regi 2rh ét a 4dl re
Érdeklődnék, hogy 125-ösök alkatrészei, mennyire keverhetőek össze korábbi (2RJ) és újabb motorok között? Kaptam egy 87-es 125-öst, csak mindene rossz, sajnos. Ha véletlen mondjuk egy 91-es modell alkatrészét tudnám csak megvenni, az jó lehet-e? Mennyire kell ragaszkodni az évjárathoz?
Üdv Motorostársak!
Valakinek nincs véletlenül power mozgató tárcsa ami a hengerre kellene?Akik bontanak ugy láttam hiányban szenvednek belőle, igy nem találtam még sehol.Vagy ha valaki tud oldalt ahonnan lehet rendelni azt is megköszönném.
"Nem megy csak félig a kuplungtokból a bovden. Ezen kéne állítani" Nos azt hogy illetve lehetséges e ez a hiba?
Az aksi új.
Lenne egy a címben említett motor 95-ös már. 2-3 nap állás után (hidegen) nehezen indul szivatóval is.
Mi lehet a probléma?
rendszámos 11kw os
Garancsi 0670 5965312 , vagy fastaction@freemail.hu
11kw
230
Jelölj fb n adok fotot
Taller Tamás
Hivj fel 30 512 9874
Neki volt eladó.
Eladó Yamaha TZR 125-T keresek b125 (A1)-es jogsihoz (tehát papíron 11kw).
A legfrissebb forma érdekel.
Olcsóbb példányok érdekelnek, így szezonális szervizre váró, esetleg idomsérült példányok is érdekelnek.
Köszönöm előre is a segítséget.:)
(A kép illusztráció)
2RH alkatrészek eladók akár egyben is 20eft-ért. Pár kép a teljesség igénye nélkül! Érdeklődés magánban, ne terheljük a fórumot! Elérhetőség az adatlapomon!
Van egy raklap yamaha tzr 125 4dl/4he alkatrészem. Nem érdekel valakit egyben esetleg? Ár megegyezés alapján
Valamint a fötengely más az önindítosokban
Hosszab a gyujtas felöl
De pl a hengertmis fel lehet tenni a regi 2rh ét a 4dl re
Érdeklődnék, hogy 125-ösök alkatrészei, mennyire keverhetőek össze korábbi (2RJ) és újabb motorok között? Kaptam egy 87-es 125-öst, csak mindene rossz, sajnos. Ha véletlen mondjuk egy 91-es modell alkatrészét tudnám csak megvenni, az jó lehet-e? Mennyire kell ragaszkodni az évjárathoz?
Előre is köszi a válaszokat.
Valakinek nincs véletlenül power mozgató tárcsa ami a hengerre kellene?Akik bontanak ugy láttam hiányban szenvednek belőle, igy nem találtam még sehol.Vagy ha valaki tud oldalt ahonnan lehet rendelni azt is megköszönném.
http://www.jofogas.hu/pest/Yamaha_Tzr_125R_4DL_Belgarda_27261712.htm?ma=1
és hogy működik e rendesen
előre is köszönöm.