Eladóvá vált a motorom. Annyit kell róla tudni hogy : polini membrán van benne ,dellorot 34 karbi sport kipufogó ,sport légszűrő szivacs stb. Ijen nem fog veled szembe funi soha! Egyedi!
A gumik is tökéletesek! És minden más is! Frissen szervizelve! Napi használatba van most is! Áprilisban müszekiztatam és festetem. Zsír új plexi ! 9kw papirok! Van 1 csóm pót alkatrészem is ha érdekel! Persze + pénz!
a motor ára:350.000 ft.
tel:06307316232
Átvert......
Kuplung lamella van benne
De ha öszeragadtak akkor recsegne a valto nem emelne a kuplung....
Szinkron gyűrű meg nincs benne ......
Legalábbis eddig nem talaltam benne :)
Sziasztok!
Vettem egy Dt 125 R-t. Tegnap este próbálgattam és furcsa volt, hogy hamar felváltok, de nem megy olyan gyorsan a motor, mint szeretném. Megszámoltam a sebességeket, kiderült, hogy 5 van benne, a 6 helyett. A hatodik helyén nem történik semmi, csak szabadon mozog a váltókar és a rugó húzza visszafele. Felhívtam a volt gazdáját, aki azt mondta, hogy szerinte sokat állt és összeragadtak vmi. lamellák, ami szerintem a szinkrongyűrűt jelenti. Ez igaz lehet, vagy mi lehet a baja?
Sziasztok!
Vásárolnék komplett Yamaha tzr 125 4DL-t működőképes előnyben!
Korábban volt már ilyen motorom, eladtam mert kellett a zsé most meg a motor kéne :( akinek van szóljon!
Köszi Üdv :)
Valakinek akad esetleg fesz szabályzó?
Ès persze miyen árba
Hátsó féktárcsád van? Talán olyan a 250 mint a 125
Japan gyartmany nem az elkopós olasz minarelli
15 pénz
30 5129874
ára 15.000 ft
posta is megoldható!
A gumik is tökéletesek! És minden más is! Frissen szervizelve! Napi használatba van most is! Áprilisban müszekiztatam és festetem. Zsír új plexi ! 9kw papirok! Van 1 csóm pót alkatrészem is ha érdekel! Persze + pénz!
a motor ára:350.000 ft.
Ha van küldene képet róla ? Előre is köszönöm! st920920@gmail.com
Papiros vazat adok hozzá
Új gumik festeni kell
Milyen évjárat?
Elvileg 6-os kéne legyen a váltója
Kuplung lamella van benne
De ha öszeragadtak akkor recsegne a valto nem emelne a kuplung....
Szinkron gyűrű meg nincs benne ......
Legalábbis eddig nem talaltam benne :)
30 5129874
Vettem egy Dt 125 R-t. Tegnap este próbálgattam és furcsa volt, hogy hamar felváltok, de nem megy olyan gyorsan a motor, mint szeretném. Megszámoltam a sebességeket, kiderült, hogy 5 van benne, a 6 helyett. A hatodik helyén nem történik semmi, csak szabadon mozog a váltókar és a rugó húzza visszafele. Felhívtam a volt gazdáját, aki azt mondta, hogy szerinte sokat állt és összeragadtak vmi. lamellák, ami szerintem a szinkrongyűrűt jelenti. Ez igaz lehet, vagy mi lehet a baja?
Vásárolnék komplett Yamaha tzr 125 4DL-t működőképes előnyben!
Korábban volt már ilyen motorom, eladtam mert kellett a zsé most meg a motor kéne :( akinek van szóljon!
Köszi Üdv :)
4Fu dugót mennyiért tudsz ?És egyeztetnünk kell a méreteit
Vagy
tallermoto987@gmail.com