Szia nemkem ugyan ez volt ,azt hiszem ezt a gyertyát haszáltam ngk br9ecm
Na de az. Lényeg ekem is most volt nemrég fel újítva ug hogy nem nagyon forgatom mive új tulaja is vagyok nem tudom eddig hogybántak vele pontosan de kicseréltük a gyertyát megint ent egy ideig nagyvalószinűséggel nem szereti az enyém ezt a sok olajat de azzal az új gyertyával sem ment sokáig nem tudtuk mit csinájun beleraktuk egy hasonló tipust és azóta tökéletesen üzemel ha nem felejtem el még ma megírom a tipus nevet is ;-)
Csak egyben eladó
70000ft
305129874
Na de az. Lényeg ekem is most volt nemrég fel újítva ug hogy nem nagyon forgatom mive új tulaja is vagyok nem tudom eddig hogybántak vele pontosan de kicseréltük a gyertyát megint ent egy ideig nagyvalószinűséggel nem szereti az enyém ezt a sok olajat de azzal az új gyertyával sem ment sokáig nem tudtuk mit csinájun beleraktuk egy hasonló tipust és azóta tökéletesen üzemel ha nem felejtem el még ma megírom a tipus nevet is ;-)
A régi tzr- t próbáltam de nem nagyon tűnik nagymotornak ránézésre. Ezek mekkorák egy RS-hez képest?
Váz teljesen más az olasz az 8kg al nehezebb
Az olasz blokkot a minarelli önti a japant meg japanban
4dl az olaszban talaltam párszor elkopott főtengelycsapot ami megforog a csapágyban
De japanban sosem talaltam ilyent
Nekem a japan jön be
De izlések és pofonok
A marlvolos meg a japan 4fl
A 4 dl az olasz
Honnan tudnék TZR125 önindítójába szénkeféket venni?