Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne centiroztas hagyd ugy nem mind1 már annak ha nemtalálsz rá vevőt üzenj olcsóért lehet hogy érdekel.Tudom miről beszélsz nagyon más mint más tipusok,hozzákell szokni...
Nincsen hozzá semmi... rátettek egy cross sárvédőt, meg egy táblát fejidomnak oszt ennyi...
Am meg már fixre eladom, csináltatok bele békéscsabán küllőket kicentíroztatom első-hátsó kereket, oszt eladom. Nem nekem való...11 éve endurozok, nemtudok hozzászokni ehez a mocihoz...
Én nemmondok mert leáll a lélegzeted+az én anyámat ha elakarod adni (nekem nemsűrgős ráér akár még amortizálhatod is )majd gondolj rám és dobj 1emailt (elérhetőség,ár...)ja amugy idomjai,lámpái..stb nincsennek is meg hozzá?
Mondasz rá egy árat és megbeszéljük!
Kár érte pedig jókis motor ha esetleg elakarod adni szolj,lehet érdekel alkatrésznek...
Szia. Nem papiros, streetfighterezésre használom...
Am meg így vettem, vis cseréltem egy teljesen széthullott 600-as XT-re, amin már csak egy blokkcsere segíthetett volna... szval inkább így ez mint az!
A jobb hátsó idomon még gondolkozok Adam-x .
Ezt a motort fogjuk szétbontani, még mindig várom a jelentkezőket
Szia.Jol levan kopaszitva rendszámos?
Chevy, én olyanba gondolkodtam h kifúrom a nyerget 12-esre, csináltatok vele egy perselyt, ami körbe bordázva van, és felhevítem a nyerget, a perselyt meg lefagyasztom majd beleverem...szerintem ez is jó, de hosszútávon nembiztos h bírná az öntvény... mert streetfighterezgetek vele, és orrozásnál elég nagy terhelést kap...
Fúvókákat meg azért kérdeztem, mert 210-esek vannak benne, és nemvolt benne nyomaték... de megoldottam...:P kiszedtem a légszűrő tetejévől azt a csövet, és jobban is kapja magát, meg mintha erősebb is lenne... szerintem:P:)
Idom meg csak akkor kell ha nagyobbat vennék, és eladom, h mégse legyen már csúf...:P:)
Adamx: Nekem csak a bal oldali rezonátor dob kellene, de az is csak akkor ha hibátlan! Mert ami nekem rajtavan az is jó, csak esztétikailag nem a legszebb...:/ am asszem 90-es évjáratú a motor.
van eladó komplett kipuffogó
Ja a fuvokát fejböl nemvágom és hadneszedjem le most a karbimat amugy miért kell a méret?Szétbarmolták,nemmegy a motor... manual itt van ha kell http://freenet-homepage.de/tdr...
írj hogy mi kell róla, tdr-t bontunk
Nekem van kipuffogóm kompletten, írj és megbeszéljük ha érdekel
Hello érdekel még a kerék, mert lesz kompletten első hátsó: láckerékkel, féktárcsákkal, és lesz még teleszkóp is, a kerekek ára 50 ezer a telójé pedig 30 ezer forint, írj ha érdekel
Szia.Elkell hogy keseritselek nemnagyon fox találni bontott cuccot mert ritka (de jó )motor.A fékre van megoldás a TZR250(1kt/2ma kódosé -alulcsöves )ugyanaz,vagy heggesztesd be majd vágas menetet a lyukba.Idomot talán csinálnak majosházi bontóban....
Sziasztok!
Nekem van egy 250-es TDR-em, és kellene nekem hozzá pár cumó, mert vagy hiányos, vagy hibásak: Fordulatszámmérő(nincs rajta), baloldali rezonátordob picit kapott, elvan tolódva befele, meg horpadt kicsit, hátsó idom az tk, szal az is jólenne, meg első féknyereg, mert a felső felfogatóba megszakadt a menet... jah, meg hogy valaki tudna-e mondani ötletet hogy hanyas fúvókák vannak benne gyárilag? előre is köszi a segítséget!
Majd én eladom de akkor felezünk
amit láttam az interneten eladokat azok közül ez a legolcsobb.drágábban is csak 50esek vannak ami gyári és csunya az enyém meg karc mentes.350ér se veszik meg a rendszámost
kuruczd szerintem mert 50-es ként adod ennyiért és akinek redszámos kéne annak nem érné meg , én is szivtam be az enyémmel csak az még egyenlőre nem eladó!Egyépként meg nem tom mi van de a régi motorom is áron alul adom és nincs rá jelentkező!
Vki mondja má meg miért nem veszik meg a motorom? rondaa? vagy drága 270e ért?
Na hát először is mindenkivel szeretném közölni, h mindenki ésszel élljen blokkot egészbe adom, nincsen semmi bontogatás, ha érdeklődni akartok, lehet, de a pénzről is gondolkodjatok el, mert az hogy szétbontok egy motort az nem azt jelenti hogy bolhapiacot csinálok belőle, mert nem szar minőségű a motor és mindenki tisztességes árat mondjon érte ne ilyen 2-3 ezer forint, de a motorból szinte minden eladó.

A képet is hamarosan felteszem.

Akit érdekel: email cím: bmxprof16@freemail.hu

erre lehet írni emailt, msn nincsen,

köszi mindenkinek a megértést
Sziasztok, még mindig áll a TDR bontás mindenki mondja h mire van szüksége és mennyit adna érte sürgősen írjatok köszi!
ugyan az a hibája mint az enyémnek egyszerű de mégis bonyolult a gyújtótekercs megadta magát a javítása pedig bonyolult vagy tekercsekőhöz kell vinni vagy újjat kell venni ami a yamaha-nál 146.000ft