Hali Meg se hallottam a kérdésed! Imádom, brutál kis gép. Csak már nem versenyzek, utcán meg nem igazán motorozok, úgyhogy felesleges sajna. Vérző szivvel adom el
Bocsi elfelejtettem, az ülés fekete Amugy meg a motor fekete színű, csak tegnap láttam először, de egyet szétkéne már bontani mert elég sok mindenkinek kellene cucc
Nekem a műszerfal tartókonzol, azt védű burkolat belülre, egy első bal lábtartó, a légszűrő, gyújtáskapcsoló hátulja, a plexi kellene, a többit mind vihetitek, blokk váz, kerekek villa többit mind elvihetitek, mert ha megbontom akkor már arra nincs szükségem! Legyen minnél több jelentkező, szóljatok ismerősöknek !
veszek egy 2001-es tdr 125 Öst, ha elÉg ember lesz akinek kell alkatrÉsz, mert szÉt akarom bontani, ha van elÉg ÉrdeklŐdŐ megveszem És megbontom, blokkot vÁzat, kereket kapÁsbÓl vihetitek
Köszi mindent! Nem 2T-vel van bajom,csak ezt a típust pihentetem.Nézek valami mást,félig meddig tanulómotornak kéne a páromnak és ezért nem szeretnék első körben 250-nél többet dobni rá(úgyis eldől,törik...stb),viszont rendszámosat keresek!Ha valaki tud valamit,megköszönném,akár 125ccm-is jó!A 250-es TDR azért tetszett meg,mert azzal már én is tudok játszani néha...
És a másodikra is ja
Köszi: Ádám
Üdv: Ádámx