Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon köszönöm! Korrekt! Hálálom,ahogy tudom!Írj, ha valamiben tudok segíteni! Üdv!
Üdv Maestro! 18.-án MERSZ esti motorozás a Ringen.Össze kéne organizálni... http://brorganisation.hu/?p=70... Junius 26-27. Race!
Akkor nem csak én vagyok úgy hogy csak gondolni tudok a motorra.
Már nehezen viselem, de talán nem tart már sokáig.
Küld el a postacímed, és hétfőn reggel feladom egy levélben. Bár Nyíregy környéki vagyok, de még ez a legócóbb.
Ide jöhet a cím: 06303171520
Há, úgynézki hogy kő! Elküldöd?+ a telszámodat,privát.
köszi szépen
Telefonáltam,állítólag van ott egy kuplungkosár,de üres,nincs benne lamella.
Úgy látom ez megoldódott. Ha mégis kell, akkor írj.
Petro,mikor érsz szolnokra?
Üdvözlök mindenkit vagyok hogy ne lennék. Czagány, vigyél lamellát a petrónak majd adok helyette másikat,nektek van adtam vissza egy komplet kuplungot.
Jó lenne ha arrol irnál hogy megy a motor mert már nincs sok idötök.
Ha lessz érkezés akkor lessz honap végén ring is összeszervezem.
Üdv Urak !
RD 125 Dx hez mien gyertyákat ajánlatok utcai használatra?
A vállaszokat előre is köszönöm!
Akkor jó ha megvannak Maestróék.Mi kimegyünk ha már itt lesz a börze nálunk,ezt is tegnap tudtam meg.70/3679608.Ütközzünk!
A Maestro itt van,csak olvas minket! + tele van melóval,mint a délibusz! Hála istennek! Most minden garast meg kell fogni...
Abból lesz motóóóóóóóóóór!
Júhúúúúúúúú!
Nagyon köszi! Mész a holnapi Szolnoki börzdayre? Mert ha igen,zsebre vághatnád,nekem +privát megírhatnád a tel.számodat.
Vagy, valakivel elküldüd...
Ez a váltó rudat védi, hogy a lánc ne koptassa. Az alátét nem ismerős, de talán alá kell hogy védje a szimeringet.
sziasztok rakok össze 1 rd350 lc yamahát van ez 2 db műanyag (bakelit) eddig minden stimmel csak ezt a 2 mütyürt nem tudom hova kell rakni ,Kérnék szépen 1 kis segítséget .
előre is kösz
Jó az csak feszítsen! Nekem is hasonló van benne, és bevált suzu maestrónak köszönhetően. Tényleg mi lehet vele? Megunta a fórumot?
Elég lestrapált, de ha ennek ellenére kell, akkor elküldhetem.
Nem kaptam meg. A cimem ferarra@tvn.hu
Zoli 8 körül skype?
Azért nem írtam le email-be, mert sok mindent szeretnék kérdezni!:)
Tomi! Nem kaptad meg e az emilem? Azt hiszem a munkahelyire küdtem me a másikra nem men! Kedden.
mmmmmmmm!
KKKKőőőőőőőőssssssssssszzzzzöööönnnnnööö