Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Köszönöm!
Lehet pl alátétet tenni a rugók alá, az ingyen van
Láttam valahol rugószettet 3500Ft/6db körül, ami állítólag 15%-al erősebb mint a gyári. Ha igaz, akkor megéri.
Van még egy acéltárcsám nekem is, ha jól emlékszem.
Simsonban is inkább az válik be, a csiszolás csak kárt okoz.
szerintem
Van,de nam adok!
megnézem azéé...
+ betesz 1 vas lammella!
Én amikor megcsiszoltam a fémlamellákat, egy rövid ideig nem csúszott, viszont semmi perc alatt megette a műanyagokat.
Nem csiszolnám.
Apropopó,nincs valakinek 1db. acél kuplonlamellája ebbe?
Új lesz, ha egy kicsit megsmirglizem mert megcsúszott!
A puklung új?
Több mint egy kg.-al megint könnyebb lett az RD!
Meg fogom keresni az Omega-motort ez ügyben. Akkor ezek szerint TKRJ-ből van 65-ös méretig? Ez jó hír. Nekem egy 64,50-ös és egy 64,75-ös kéne.

Már csak az érdekelne, ha a tapasztaltabbak segítenének. Az YPVS henger fúrásainak mennyire szab határt a power tengely. Arra gondolok, hogy a kipuf nyílás felső élénél elég vékony a henger. A Service Manual javítóméretre csak 64,25-öt és 64,50-öt ír.
Akkor most mehet a 64,75, vagy sem?

Néztem, hogy Vertexből papíron még 65,5 és 66-os is van Banshee-hez, de lényegében az ugyan az.
Nekem is olyan szarok voltak a hengereim, hogy éppen fel lehetett fúrni 65-re. Ez csak azért érdekes, mert eddig a méretig van tkrj dugó fölötte csak prox van, persze az meg a duplájába kerül.
Az biztos hogy egész más lesz ha fel furatod!
Ha nekiállok felújítani a ypvs 350 blokkját, akkor hogy érdemes csinálni? A jobbos henger most 0,5 a balos 0,25-ös javítóméret, és mindkét henger karcos.
Csináljam meg 0,75-re vagy inkább szerezzek egy másik hengert? Talán itt volt róla szó, hogy a 3. javítóméretű dugó nem is nagyon kapható.

YPVS hengerre, esetleg kuplungra vagy akár komplett vizes blokkra is vevő vagyok.
Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy fog menni a gép.
Zoli , MZ fórumra vissza se néztél ?
Küldtem volna jó linket amin szokott menni a GP , bár nem azt írtad , hogy nincs M1-ed , mert ott a versenyt adják .
Unatkozol de az Indy 500-ra már nem voltál kíváncsi
Pedig jó volt , volt benne sok előzés és falra felhajtás , tankolásnál tűz , meg ilyenek ....... ja meg az a jó csaj a 3. lett akinek drukkolok
Köziikeeee
Látom," becsövesedtetek"!
Jó reggelt!Jó reszelést! Jó a JAWA! Tácccik!
http://www.justin.tv/directory...
Holnap itt ki tudod választani hogy hol nyomják a motogp-t. Több is!
Idáig jutottunk tegnap...
És meg is veszed?
Holnap lehet, hogy elgurulok megnézni ezt a motort. Elég érdekesnek tűnik. Remélem jobb idő lesz.