Szia! megvan meg a motor milyen allapotban van a gep, uj szin rossz kipufogo felfuggesztes esetleg valamit kell meg tudni (papirok stb.)? Engem komolyan erdekelne gyori vagyok nem tudom hogy lehetne megoldani az adasvetelt.
te ezt honné tudod? mert én ismerem aki megvette a gyárból /jó haverom/ vagy 10évig az övé volt vagy tovább is. De lehet te belelátsz meg biztos beszéltél vele. Melesleg jó nagyot esett vele lehet a mostani gazdája.
Szia igen ez a 2hengeres Ugy néz ki mint a 400 as rd csak kicsiben!ÖNTÖTT FELNIS 1979 ES FORGALMI RENDSZÁM VAN!
AZ egyik kipu felfogatója hiányzik de azt vágatok plazmavágón, meg egy gumicső a karbu meg a levegő szűrő közé!
most van a váz festőnél! a tank meg a többit is megcsináltatom ha nem viszik el, gyöngyházfehér lenne piros yamaha dekorral!
! 2db kulcs van!
30 512 9874
Az nem igaz, mert iwata mondta hogy levetette a gazdájával a gyújtás oldali deknit, és Mitsubishi gyújtás van rajta gyárilag. Így nem csoda hogy bontatlan.
mindenképp hívj mert bedöglött a netem!Egyébként rendszámos a motor!
Egy mail címet kérhetnék?
hivj fel
30 512 9874
telefonon elmondok mindent!
Most Hívott!
de zavar volt sztem mert idomosat szeretne az uriember !
Legalábis rákérdezett h az idomjai?
de dx be tudtommal nincs idomos!
estaurálta én még láttam nála db-ban.
Híjál föl légyszi.
AZ egyik kipu felfogatója hiányzik de azt vágatok plazmavágón, meg egy gumicső a karbu meg a levegő szűrő közé!
most van a váz festőnél! a tank meg a többit is megcsináltatom ha nem viszik el, gyöngyházfehér lenne piros yamaha dekorral!
! 2db kulcs van!
30 512 9874