Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Megtudnád adni a számod,lenne pár kérdésem. üdv Tamás.
Én sem bíztam már benne, szerintem meg lesz a tied is.
Én még csak csak április eleje óta várok rá! a 125 dx be! akkor remélem engem is hívnak nemsokára!
Nagy nehezen megérkeztek a 65-ös Tkrj dugók az Omega motortól 2 hónap után. 8800ról 12200ra emelkedett az ára/db.
Köszönöm, megkaptam levélben is. Hamarosan jelentkezni fogok :)
czagánysanyi hivj fel.
lapost@enternet.hu
Szia
mindenképp hívj mert bedöglött a netem!Egyébként rendszámos a motor!
Tiszteltetem!

Egy mail címet kérhetnék?
Igen beszéltem vele
SZia
hivj fel
30 512 9874
telefonon elmondok mindent!
Szia! megvan meg a motor milyen allapotban van a gep, uj szin rossz kipufogo felfuggesztes esetleg valamit kell meg tudni (papirok stb.)? Engem komolyan erdekelne gyori vagyok nem tudom hogy lehetne megoldani az adasvetelt.
te ezt honné tudod? mert én ismerem aki megvette a gyárból /jó haverom/ vagy 10évig az övé volt vagy tovább is. De lehet te belelátsz meg biztos beszéltél vele. Melesleg jó nagyot esett vele lehet a mostani gazdája.
Ilyen féle fajta!
Szia
Most Hívott!
de zavar volt sztem mert idomosat szeretne az uriember !
Legalábis rákérdezett h az idomjai?

de dx be tudtommal nincs idomos!
Te v.szinüleg a másikat láttad, ennek a blokkját a verseny ota még nem bontották meg. Már hivtalak :-))))
Köszönöm uram, hivott az ember?
Ki mondta azt a butaságot, lehet, hogy tévedek de ezt K.Csabi r
estaurálta én még láttam nála db-ban.
Híjál föl légyszi.
Azért nem teljesen "bontatlan" állapotban............volt az már csinosítgatva!
Szia igen ez a 2hengeres Ugy néz ki mint a 400 as rd csak kicsiben!ÖNTÖTT FELNIS 1979 ES FORGALMI RENDSZÁM VAN!
AZ egyik kipu felfogatója hiányzik de azt vágatok plazmavágón, meg egy gumicső a karbu meg a levegő szűrő közé!
most van a váz festőnél! a tank meg a többit is megcsináltatom ha nem viszik el, gyöngyházfehér lenne piros yamaha dekorral!
! 2db kulcs van!
30 512 9874
Ja amúgy meg a levett dekni miatt már bontott!
Az nem igaz, mert iwata mondta hogy levetette a gazdájával a gyújtás oldali deknit, és Mitsubishi gyújtás van rajta gyárilag. Így nem csoda hogy bontatlan.
Sajna nem:-(((( az a gyári 24-h versenymotor, még bontatlan állapotban!
Csak szeretné! beszéltünk róla hogy sajnos neki nem sikerül ilyen jól összehozni.
Köszönöm. Szép aza mz-t, csak kár, hogy elé tolták azt a sz...... :-))))