Mert 600-as gépre nem szoktak 530-as láncot rakni...525 a gyári legalábbis a 2006-os évjárattól biztos. még 520-as láncot szoktak max...de akk olyan lánckerék is kell. Csak láncot cserélsz amúgy?
Én nem ajánlok semmit, de sztem DID vagy RK láncot vegyél. és 100 LE felettit. Én DID-et vennék utólag.
szerintem túl feszes a láncod azért szól. az o,x, xv csak a gyűrű alakját jelzik. Mivel túl feszes a lánckeréken nagyobb felületen kapaszkodik és ennek a súrlódását hallod.
Elhiszem de az RK meg a DID kb. egyik kutya másik eb. Coca vs Pepsi. Szinte mindegy melyiket veszed. Amúgy én is mindig DID-et vettem mert a Kutya meg a Pinkmotors azt árul. De azért mert nálad szar az RK nem jelenti azt, hogy másnál is az lesz.
Haveromnak kikönyökölt az R6-ja. Adjátok el mind mert az szar.
nekem is 2000.es évjárat van még a szine is olyan mint a tiéd. és iridium van benne. Nem volt vele gond. Csak vettem 4 et és a szervizbe mire bevittem már ők is tettek bele. Ha gondolod elüzletelhetjük. Kisvárdán vagyok nem messze tőled...
Sziasztok.Lehet hulyeseget kerdezek hatha tudtok segiteni letezik az ,hogy van a tankban valami szivacs( szuro) ami hasonlit a mosogato dorzsi reszere, eleg nagy darab.
fogalmam nincs hogy kerult bele vagy benne van eredetileg csak el vagy levalt a helyerol nem tudom
100 Le feletti motorokhoz.