Ezek nem ötletek biztosan észre vették ezt mások is főként a vidéki tagok csak valahogy nem került felszínre. Biztosan többen lennék a kluban ha lennének vidéki talik is. Igy a közös motorozás is meg valósulhatna.
A másik baj az pedig az a cluib talikat kizárolag pesten tartjuk pedig ugye vannak vidéki tagok is és remélem lesznek egyre többen őket hívjük pestre de mi nem megyünk vidékre még fél utra sem ez sem igazságos és igy sajnos kireskesztődenk a culb élet egyik lényeges részéből a személyes talikból.
Havi egy nagyobb gurulást össze lehett volna hozni ennek számos módja lett volna de ezt elmulasztottuk most hogy a motoros szezon vége felé járunk nem is igazán tudunk már rajta változtatni de ezt a jövöben nem szabad igy hagyni mert ez az egész a motorozásról kel szoljon nem a netezésről.
Egy épülő közöségért aminek tagja vagy , tenni valamit nem királyság pusztán tenni akarás, és ebben az ügyben sokan teszünk valamit és remélem egyre többen lezünk igy.
Én ezt magam vállaltam és csináltam illetve csináltattam ezért nem várok köszönete csak azt hogy sokan használják az oldalt és betöltse azt a szrepet amire szántam. Szerencsére minden lehetőségem adott volt hozzá és igy sikerült létrehozni ezt az oldalt.
Ha minden jól megy és nem omlik össze újra a szerver mert jelenleg töbször összeomlot a terhekéses probákon akkor a héten minden képpen beüzemeljük. Ez sem egyszerü és sok ember dolgozik rajta őket is fel kell szbaditanom mert más munkák állnak sorban amik határidősek és kötbéresek tovább kell lépnük ez pedig csak ugy lehetséges ha igy ahogy most van beüzemeljük és a fejlesztőket lehet utána mozgatni.
Minden megoldaható de ez most egy futóprojekt amin dolgoztak emberek és ők szeretnék megkapni a pénzüket érte ezért most beüzemeljük igy aztán ha kell fejlesztünk rajta.
De azért ezekben vannak próblémák is. Vidéken hol? Nincsenek sokan a vidéki tagok. És az se biztos, hogy akkor többen mennék túrázni.
De igazad van az esélyt meg kell adni. Ha nem próbáljuk meg sose tudjuk meg mi lett volna
És ebben milyen igazad van Dehát sajna nem úgy jöttek össze a dolgok, jövőre már okosabbak leszünk
Gondolj icemanre, siscora, gyurkeszre, sancira, dtomra,pajzsra és atöbbiekre ők mind sokat hozzá tesznek a clubhoz
Akkor csak annyit, hogy le a kalappal előtted
Isten Király vagy zozo
Ez természetes, egy szavunk se lehet. Már így is túlteljesítettél
Nem tudom, hogy fogjuk ezt neked viszonozni de majd kitalálunk valamit
MT-Klub