Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kissanci sufni tuning sulija

Támogatom
Helló
HELLÓTOK!
Így van zozo a haknizásban én is benne vagyok csak 1 kikötésem van,hogy legalább olyan profin csináljuk mint a Fásy-multó!
Azt meg,hogy én hozzátennék a klubhoz!Hát persze hisz ezért indítok jövőre motoros sulit. Hogy sok olyan f@sz legyen mint én!
Pangás hol
Itt nincs senki
Megint pangás, sziasztok!
Ez az skacok csak így tovább

Ha minden igaz hétvégén már az éles szerveren lesz a cucc és ott, ha jól tudom mindenki magának csinál jelszót
Sziasztok!
Támogatom a "kihelyezett" klubtali-ötletet, egynek a szervezését, bonyolítását el is vállalom.
zozo:regisztráltam magam az oldalra, de nem kaptam jelszót.
zozo: tényleg kevés a gurulás de mi pajzzsal már kötjük a barátságot más klubokkal is hogy közösen mehessünk gurigázni (no persze motorral ) a jövőben. Az oldal tényleg nagyon jó lett és nem hinném hogy másképpen meg tudtuk volna oldani ha Te nem vállalod.

Nagy thankyou

Andrew
siiiimán
Ez igy igaz de menne a net is mert volna miről beszélni.
Bár, ha összejön a jég motorozás, akkor télen se kell hanyagolni a motorozást
Persze én is úgy gondoltam
Netezni ráérünk télen mikor már letettük a mocit
Hátha nem is az országot de néhány olyan helyszint ami másnak is elérhető.
Igen és közben bejárnánk az egész országot
Mert ugy e itt a neten is miről lehet beszélni ha nincs közös program nincs közös élmény stb.. Igen pl lehet a búkógombáról és lehet civakodni mindenféle butaságon. De ze azért nem annyira lélek emelő. Inkáb beszélnék arról hová megyünk klubtalira és mitörtént ott hová megyünk motorozni stb..
És természetesen lehetne más helyszin is ahová ezt szervezni lehetne ez pusztán akarás kérdése és közben baromi jókat lehetne motorozni.
Majd megkérdezzük őket is
Persze tudom szervezés kérdése az egész

De majd gurulás előtt min 2 héttel előre le kell beszélni a dolgot, mert mindenkinek sok a dolga. Szerintem úgy már nem lehet gond és így biztosan sokan leszünk majd
Egy győr oda vissza nem távolság, nem is igazán túl nagy idő és ha legurulnk akkor mociztunk egy jót. De remélem a vidéki tagok és leenmdő tagok szint vallanka ebben az ügyben hogy ők hogy gondolják.
Persze ez igaz de biztosan lett volna a szezonban olyan időppont mikor ráértek volna és ha mi lemegyünk ők is jöttek volna ide ez igy müködik.
Tényleg a Gyöngyösi gurulás tök jó volt

Tény, hogy többet kéne túrázni és akkor jönnének az emberek is A vidéki Klubtalinak meg majd csinálunk hírverést
Ez igaz
Ez igaz, de úgy se biztos hogy mind a 2-en ráérnek, bizonytalanra nem megy az ember.
Idén is milyen volt már, hogy szerveztünk valamit és alig jöttek emberek. Mindig csak 3-4-5 en (állandó tagok) voltunk.

Az tény hogy többet kellett volna szervezni