hagyjátok már... nincs is konfliktus csak ti próbáltok meg mesterségesen gerjeszteni 1et. De nem fog menni mert nincs ! És nem lesz párbaj és verekedés.
Persze hogy piszkálódunk allveer, de vedd már észre hogy nem csak veled hanem mindenkivel. Ha ez szerinted óvodás dolog akkor az vagyok. Amúgy halál nyugodt vagyok és ezt nem baszogatásnak szántam csak magamat szórakoztatom. De ha nem bírod akkor abbahagyom
Csaszi:
Na, veled is csak többen vagyunk :)
Arról beszélek, hogy a srác nem egy nyugodt fajta, szereti magát szopatni még utólag is és piszkálódik, mint az ovisok :))) De már holnapra elmúlik nála ez, biztos.
...
Írjunk ki népszavazást fegyvernemre!
Úgy látom semmi nem vátozott a témát illetően Jó lenne lezárni és befejezni
Persze hogy piszkálódunk allveer, de vedd már észre hogy nem csak veled hanem mindenkivel. Ha ez szerinted óvodás dolog akkor az vagyok. Amúgy halál nyugodt vagyok és ezt nem baszogatásnak szántam csak magamat szórakoztatom. De ha nem bírod akkor abbahagyom
Jó reggelt!
Na, veled is csak többen vagyunk :)
Arról beszélek, hogy a srác nem egy nyugodt fajta, szereti magát szopatni még utólag is és piszkálódik, mint az ovisok :))) De már holnapra elmúlik nála ez, biztos.
én halalra röhögtem magam rajta
marha frappáns
Nekünk még az vicces, tudod? :)))
Csak a vércikikért szólok :)
"szarral gurigazunk"
Piszkálódjunk, gratulálok, még ez is kellett, hogy teljes legyen a kép :))))) Makacs dolgok a tények, nem igaz? :)))) Alsó tagozat :)