Én azért szeretem az R6 klubbot mert ha utcai a motorom isteni nekik elmenni a szerpentínen. Én ezt élvezem nem tudom te miért nem veszed ezt lazábban.Szerintem jó buli.
Nézzük a szemszögedből az ügyet.
Adott egy túra, amin nem vettél részt. A túráról nekem megvan a véleményem, amit meg is írtam a megfelelő helyen, ide pedig belinkeltem(!), mert volt két delikvens, aki az R6 baráti kör tagjaként eljött. Igazából nekik szól(t) az üzenet, nem is értem, miért érzed magad megtámadva.
Szerinted van értelme ismeretlenként, az ügyet nem ismerve, anélkül, hogy bármi közöd lenne hozzá (nem titkos, csak nem vagy érintve), engem arra figyelmeztetned, hogy "vegyek vissza az arcomból"?
Ne égesd már le magad te is, mint az a másik kettő :)
Napi tipp neked is: olvasd el a kettővel lejjebb lévő üzenetemet - talán magad is rájössz, hogy végképp felesleges volt megszólalnod az ügyben, mert a téma le van zárva.
Figyu! Én nem ismerlek, nincs veled bajom, csak arra szeretnélek megkérni, hogy legalább ebben a topicban vegyél vissza az arcodból! No offense! Köszönöm.
Szar benzin?!?!?! vagy valamelyik a 10-es (mostmár azértis így írom) igazi férfi a talpán osztagból mondott valamit hogy mi miatt lehet mert vmi túlmelexik de nem ragadt meg az agyamban a dolog úgyhogy majd eltolom a Yamaha szervízbe mert úgyis meg kell csinálni a 10.000es szervízt
1.
Nem a kamionos kanyarról beszéltem, tovább megyek, nem csak egy kanyarban fékeztél :) Továbbá nem emlékszem, hogy bármikor is "hevesen magyaráztam" volna, pláne azt nem, hogy kapjad be. Inkább úgy emlékszem, Pajzs jött hozzám hevesen magyarázni, te pedig mellé szegődtél, csendes társként. Mikor pedig megválaszoltam a megelőzését firtató kérdését (ti. szegény lassan veszi a kanyart), rád is vonatkozott egy félmondat, mely valahogy így hangzott: ...és a cimborád is akkorát fékezett előttem a kanyarban, hogy azt hittem, beszarok. Valamint nem értem, miért előz meg valaki, aki nem tudja tartani a tempót kanyarban.
Napi tipp: A megijedtemet j-vel írják ;)
2.
Ezt szerintem nem nekem akartad címezni, hanem Leslie-nek :)
3.
Inkább nem mondok semmit :)
akinek továbbra is gondja van velem az bekaphassa
Meg erre se :)
tudom hogy mi volt a lényeg csak szemetszúrt hogy Yamaha meg , hogy R6 és, hogy Leáll a motor tudod ezek a szavak elméletileg nemkell hogy 1 szövegkörnyezetben szerepeljenek nem igaz?:)
Mikor kicsiny 10 fős csapatunk hazafelé tartva 2 részre oszlott és én ez elől haladó csapatban voltam és áll. 200-al téptünk egyenesben akkor azért hozzárartozik hogy előtte 2 perccel intett nekem személyesen túró hogy menjünk előre és én az előttem haladót követtem. -biztos velem van a baj hogy külföldön térkép nélkül nem akarok lemaradni a többiektől de hát kövezzetek meg basszátokmeg. Ezt megelőzően már vagy 3szor jeleztem hogy menjünk már be egy kibaszott kútras mert 1. nem látok semmit, 2. tankolni kell, 3. vmi miatt leáll a motor.
1.
Kétséges sincs afelől hogy körbemotorozol és nem is tagadom hogy neked jobban megy. Ami miatt én konkrétan kiakadtam az az volt hogy miközben szemből jött egy kamion és ezért tényleg megilyedtem és belekapaszkodtam a fékbe a kanyar közepén (mivel ezért nem láttam a teljes kanyart) te pont akkor előztél meg (ami persze érthető, ha menni akarsz menjél) majd utólag még hevesen magyaráztál hogy kapjambe.
2.
Azt hogy Csaszii borult az nem élvezettel és vigyorogva meséltem hanem tényként közöltem mivel Csaszii már volt az R6klub talaálkozón is és sokan ismerjük. Ha esetleg ezt ő szerette volna elmesélni és most megfosztottam volna ettől a lehetőségtől akkor bocsánatot kérek - csakis tőle, mert téged a tegnapi nap után nem nagyon sikerült megszeretnem (gyanítom hogy túléled ezt a megrázkódtatást)
3. Leslie-t idézve: Sértő szándék, ítélkezés, fikázás, magánügybe beleszólás nem jellemző a hozzászólásaim mögött megbúvó gondolatokra, még ha csal is a látszat (gyakran). Csak szeressek piszkálódni.
Az R6-os kollégák meg majd mindjárt felhördülnek joggal, hogy nem típustiszta beszélgetést folytatunk ;) Ne is kérdezz itt többet övön alulit, inkább a ZX-klubban beszéljünk, gyerekeknek Kawasaki nem való :))))
szerintem is inkább az önfényezés...de nem is baj ez. hát ha Andrewboynak ez jólesik, akkor önfényezze magát
ettől még a mi kawasakink lesz csillogóbb.
amúgy pedig ha mindenki levonja a maga konzekvenciajat akkor pl az en esetemben fantasztikus hogy ezt igy vegigcsinaltam a te esetetben meg megint bebizonyosodott hogy egy 300 kilós motorral is ba*sztt jol motorozol.
Csaszi:
Kurva nehéz elképzelni, hogy nem odabaszó szándékkal írta a férfit a talpán, meg a nyuszit. Egy esetben lehetséges ez, ha az önfényezés vezérelte barátunkat, melyik a jobb? :)
köszi Leslie, ez jolesett azért, igen útólag vissza gondolva eszméletlen milyen turat csinaltam. késhegynyi rutinnal a hátam mögött (nagymotorozás terén) baromi jol álltam a sarat sokak többéves rutinjaval szemben
a végén azért mentem haza mert egyszeruen elég volt, elfáradtam. ne mfizikailag, hane mszelelmileg, nemtudtam már kelően odakoncentrálni az útra úgayéreztem (ez hazafele be is bizonyosodott bennem) és inkább (+ egy jotanács erejével) hazaindultam a többiekkel, ahol aztan lemaradtam mert nemfogok 160al menni megitncsak..és 130 as tempoval ketted magammal elindultunk aztan marcsak 1edül mentem váctól mert mert a többiek otthagytak de nem is baj, inkább érek haza épségben mint sehogyan. de jó túra volt legközelebb jobban bírom majd. hatalmas koncentraciót igényel egy ilyen út, mivel lehet ezt fejleszteni egy kis matematikaval
Andrewboy:
Szerinted én haragszom rád? Nem bántottál. Még a Pajzs haverodra sem haragszom, aki a torkomnak esett, mert mindannyiszor kénytelen voltam kikerülni szegényt, ahányszor megelőzött, mert kanyarban ő is a fékbe kapaszkodik, mint te, kishaver
Na persze vannak közöttük gyorsak is b.meg!