Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

További kellemes napot mindenkinek!
dannyboy még ha tetszene is akkor sem lenne keret egy újra
Pajzs, a hozzád hasonló értékelhetetlen ízlésűeknek gyártásban marad jövőre is a jelenlegi gép, R6 S néven. Mondanom se kell, az "S" jelzés a a soft-ot jelenti... kis puha női motor...
Gabor, mekkora legyen? 1:12-höz elég lesz? Esetleg két dimenzióban, poszteren...?
Szerintem még mindig csúnya
Na jó van! Így könnyű! Most irigyellek ezerrel

Akkor hozz már magaddal egyet mutatóba
Szombattól már meg lehet nézni Párizsban, másfél hónap múlva meg Milónóban - oda megyek is két napra, úgyhogy sasolás lesz, az tuti.
mert addigra jön be az új R6, nem
vagy már januártól meg lehet sasolni a szalonokban
Gábor, a jövő évit??? Miért?
dannyboy: tetszenek a képek de én azért megvárnám a jövő évi motorkiállítást
Sisco: ne csináld már! Gyere el!
Dtom: igazad van! remélem ma többen leszünk este

Szóljatok már Iceman-ek hogy küldjön kör sms-t. Köszi
Dorka: mi minden motoros szeretünk (a hölgyeket főleg )és szívesen látjuk a túráinkon a a talikon is
Holnap sisco mit beszélsz ma van a Klubtali
Sisco: azt vettem Akkor 22.-e a túra és a többivel mi lesz
Andrew: most sokat segítettél kösz
Ez van
hát muszály mert ennek a gyári kipuffnak is aromi szép hangja van de hajk! sajnoss:(
Akkorlesz Db.
nem, jövőre fogom megvenni a twobrost:)
És jövőre nézed majd meg?
meglesem, eprsze érdekel a dolog de hát a Twobrosnáél jobbat még ne mláttam, szerintem jövő idényt már avval fogom kezdeni!
Csaszi, megjött a Thunder dob is az R1-re meg a ZX6-ra, délután meglesheted azt is (bár tudom hogy a TwoBrothers-be vagy szerelmes)
Szinte mindegy csak vegyél valamit, hamár eddig nemtetted, ugyis vége a szezonnak a kereskedők se makarnak bukóval kiszállni a nyárból

sjanos tanulok közgazdasagtant, egyre kevesebb ekdvem van barmit is megvenni
de azert aki most akar uj motort anak épp ideális
I. GYŐRI MOTOROS BÖRZE
Október első hétvégéjén két napos motorvásárral egybekötött kiállítás tart a Győr Autopláza. Az új és használt motorok kiállításán kívül számos színes program várja majd az érdeklődőket.

Az ingyenes rendezvényen a Győri enduro- és endurokross csapat tart majd bemutatót, lehetőség lesz a kiállított motorok kipróbálására, az előre kialakított tesztpályán motortesztek és gyerekmotoroztatási programok lesznek.

A vásár alkalmával az Auner Shop őszi kiárusítást tart, minden termék 20%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható. A rendezvényen szinte minden magyarországi motorkerékpár- és motorosjármű-forgalmazó kiállít majd. Jelen lesz a Ducati, KTM, Aprilia, Kymco, Yamaha, Kawasaki, Derbi, Suzuki, Honda, CPI, és a Gasgas.

Az esemény helyszíne az Agrokert mellett található Külső Veszprémi út 2. A Győr Autopláza 9-16 óráig nyitott kapukkal várja majd a látogatókat.