Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andrew ez neked mindjárt?
Na én megyek dolgozni majd este megnézem a fórumot.
mzs/x: nem a méret a lényeg
msz/X jó a reklám az újságban.
csaszi:

nekem van egy r6om, de szinte sose megyek vele, nekem túl nagy,
majd még gyakorolnom kell
Sziasztok

Külön üdvözlet az ovisoknak

Mit írjak a szerver a helyén ma kezdjük a telepítést a héten készen vagyunk.

Gyurkesz mikor jön haza?
mindjárt hívlak és mondod hová hozzam
Andrew kéne visza a bukó hogy oldjuk meg?
Andrewboy:
allveer bízom benne hogy vetted a lapot és a jövőben nem veszel mindent komolyan amit mondok

Ebben egész biztos lehetsz :D
Igazad van, elgépelés volt. Nyilván a megilyedtem is az volt :D
pajzs:
:)
Egy valamiben biztos vagyok, ha legközelebb is jössz a túránkra, melyre várunk szeretettel, ilyen problémánk már nem lehet ;)
Tehát ismételt Jó reggelt mindenki!

Nem akarom folytatni ezt a kis vitát igazán rosszul esik hogy ezt ilyen módon és itt tárgyaljuk meg na de mindegy!

A személyes véleményem nem hozzászólásom!:

El kívántam menni túrázni néhány motoros ismerőssel...
Az elindulás után már kb. 15 perc múlva feltünt az hogy egyes emberek nem kívánnak kötelékben motorozni ami elvárható egy 30 társaságba, de mivel úgy éreztem ez nem az én feladatom le is maradtam hogy ne zavarjon a dolog...

Az első megállás után ismételten előre mentem és bár az eddigi idő alatt is jópáran elmentek mellettem azt NEM AZ ÉN SÁVOMBA TETTÉK HANEM MEGELŐZTEK index stb.

Valaki úgy gondolta kb. 2 alkalommal nem szükséges ez minek bár láttja már hogy néha bizontalan vagyok nem olyan profi mint Ő beszúr rámhozza a parát közúton KÖZÚTON ezt már sajna nem hagyhattam szó nélkül mert egy profi motorostól elvárhatnám azt hogy tartsa be azt ilyen irányú szabályokat egymás érdekében A 2 db Túra Kawasakis tudja mind a kettő akiről beszélek ezt megtették jeleztek elengedtem őket ....

Szerintem ez nem verseny arra ott a pálya ahol ilyenekből nincs gond
Andrew én tudom és aki ismer az tudja nem volt az írásodban hátsó szándék

Meg kéne ismerni az embereket mielőtt egymásnak a nyakának esnétek főleg itt a fórumon hisz ez nem erre való

Aliver Én nem éresztem sértőnek amit mondtam nem voltam fedúlva akkor nem így oldom meg a dolgokat szóltam mert zavart te vetted a lapot hol itt a gond?

Ez minden csak egy vélemény mindenki azt gondol amit akar

A túra király volt mindemellett szóval hajrá motorosok

pajzs
Hali Sisco!Péntek?B.szus ,azt hittem csütörtökön lesz.A péntek nekem nem jó
A bukógombát csak azért hoztam szóba,mert az volt a másik "teleregény".
allveer: mégvalami
napi tipp: helyesen Andrewboy, de én nem szoktam minden hibára felhívni mások figyelmét csak most nálad teszek kivételt
Jó reggelt emberek!

Dtom a pringes nyiltnap most pénteken lesz arra gondoltál

Bukógomba téren a helyzet változatlan, sajnos
allveer bízom benne hogy vetted a lapot és a jövőben nem veszel mindent komolyan amit mondok

ha mégis akkor menj vissza a "saját oldalatokra"
Adrewboy:
Úgy érzed, nem égtél még eleget? Minek csinálod a cirkuszt? Most jön az, hogy kié a fórum, vagy mi? :)))
Üdv :)
Örültem hogy ott voltál, gondolom a malőrön kívül élvezhető volt. Nekünk fogalmunk sem volt arról, hogy annyian hazaindultok, hiszen elvileg az útminőséget mentünk felfedezni..
Megdupláztad a km-eket, mi? Ohne jogsi ?

Minél több ilyen lesz mögötted, annál kevésbé lesz fárasztó. Úgyhogy motorozz sokat! Ha lesz plasztikkártya, menjetek fel a pároddal Vác-Szob-Letkés felé, picit kanyarog és befér simán egy szabad délutánotokba + szép is ősszel.
A hátsód meg azért csúszkálhatott, mert még nagyon zsír a gumi, le kell kopni a csúszós rétegnek róla.
Jó reggelt mindenkinek!

Nézzetek körül, mindenki a saját fórumában van?

üdv allveer
GABOR6:

mindenki magából indul ki
Nanemár, ezt a szófordulatot utoljára óvodáskoromban hallottam :)))))

Persze mégiscsak van, amiben meg tudjuk találni a közös hangot:
Tök felesleges ez a civakodás, meg hogy ki tudja überelni a másikat
MOTOROZZ NE HÁBORÚZZ!

Egy Z betűt vedd úgy, hogy kölcsönadtam ;)
Jó reggelt Marci :)
Megmaradt a rendszámod?
Jó reggelt mindenki!
Helló!

Tényleg Sisco mi van a gombákkal
Nemjárok túrázni. Nekem 150 km is sok egynap, nemhogy 600.