Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

És mi van a bukógombákkal?
Egyébként, ha jól tudom a többség motorozik, tehát teljesen tök mindegy, hogy valaki kawás, yamahás, hondás, vagy suzukis vagy ...
A lényeg az, hogy jól érezzük magunkat és élvezzük a motorozás szépségeit
Tök felesleges ez a civakodás, meg hogy ki tudja überelni a másikat

MOTOROZZ NE HÁBORÚZ!

by Gáborinó
Azt mindjárt gondoltam Tomiboy de jó, hogy nem tetted
Affene kimaradtam a balhéból. Én még verekedést is provokáltam volna.
Egyébként meg kész vicc ez a téma már, Ogre-nak teljesen igaza van
Helótok

Jó reggelt mindenkinek!
allveer: erre csak annyit, hogy mindenki magából indul ki
Nem is tudtam, hogy Te arra használod a géped

Egyébként az meg melengeti a szívem, hogy elismered az R6 teljesítményét
De én erről nem is beszéltem
Téma lezárva, így csak zárójeles válasz Andrewnak:

Nehéz nem fikázásnak tekinteni azt, ha valaki csak azokat tekinti férfi(as)nak, akik végigmentek az eredetileg tervezett távon, a hazamenőket pedig nyusziknak. A másik amiért elindult a gurigázás, hogy pozitív fényt összvissz két nevezett személyre vetett a túrás beszámolód. Az olyan fikázós-önfényezős hatást keltett bennem.

Amúgy pedig az a vicc a 200-as "nem szeretnék lemaradni külföldön" / "tankolni kéne" -ben, hogy az SV-s srácot, akinél a térkép volt otthagytátok, ill. 200-nál lényegesen többet eszik bármely motor = még hamarabb meg kell állni tankolni. Emellett nem feltétlenül csak a gázt nagyon húzni kezdő tudja az utat... (Láttuk vacsora közben, hogy Túró helyretette a sebességet végül.)
Helló Mindenki!

Csütörtökön Pannónia ring?KI megy?
Egyébként az elmúlt "Dallas" vitából leszűrve beleolvastam a kawa fórumba és elég jó arcok vannak ott.
Ja és ha valaki végigolvasta az irásokat annak kitünik,hogy ki provokált kit...
GABOR6:
Megnyilvánulásom akkor is ugyanez lett volna, ha egy másik ZZ-R 1100-as tulaj hozza magát kínos helyzetbe, csak akkor nem ide reagálom le a kérdést.

Ha már itt tartunk, abszolút elismerem az R6-ot, mint technikát. A hangjából az jön le számomra, hogy nagyon jól összerakott kis gép. Ám farokhosszabbításra ez sem minden esetben alkalmas :))
OGre-ORange:
Messzemenően egyetértek!
Hi mindenki. A Ringeken meg lehet mutatni, hogy ki mit tud. Közúton nem kellene egymással versenyezni.
mzs/x:
Ha célzásértékű volt a kérdésed, válaszképp legyen elég annyi, hogy szívesen látjuk a ZX-túrákon az R6 tulajdonosokat is. Még akkor is, ha beszólnak, csak furcsán veszi ki magát, hogy megsértődnek, mikor válaszolok :))
katayunga:
Nemár. Itt mindenki össze van zavarodva? A Pajzs szidott engem :) Csak szegénynek vissazfele sült el a fegyvere :))
mzs/x

neked nem egy R6 van? ha valakinek van R6 az piciket csak tud motorozni

de használod? vagy ilyesmi? vagy csak ritkan? ost összezavarodtam
Tudomasom szerint egy ZZ-R 1100-at kerget :)
Andrewboy a Skype címem megváltozott
Na jó estét embere!

Újra mükszik a gépem, jó pár napi kimaradás után

Az utóbbi pár hozzászólás olvasva egész jó kis családi perpatvar alakult ki, majdnem olyan nmint a szomszédok

Kissanci jövő hétre jó időt mondott
csaszi

sajna én nem tudok motorzni,,én csak kibic vagyok
Te nem vagy túra barát? mar kivancsi vagyok latlak e motorn
nekem remekül szolgál, csatasorba állitom, a motors tura végére mondjuk kissé leforgacsolodtam, most ujra aktivan edzek, ez tarthatatlan:)
Mennem kell

Jóccakát mindenkinek
egyetértek
Akkor megyünk vért adni vagy vért venni
mél ment vissza
mél:)