kissanci:
:)
Megmondom a frankót, én a motorozást nem versenynek tekintem, csak közúton nyomom. Csak az baszta fel a csőröm, amikor beszóltak, hogy miért előzök kanyarban. ...hát azért, mert az egyenesben számomra érthetetlen okból megelőztél, srác... :)
És még én leszek a feketeseggű, figyeld meg, pedig egy büdös szót nem szóltam volna, ha nem kóstol meg a Pajzs gyerek :) De megkóstolt. Kár volt, most olyan hangosan röhög a fél banda, hogy az R6 klubba is áthallatszik :))
Iceman:
Jaj, azt nem kell komolyan venni, rakd egy polccal arrébb, ahogy szoktad, mint amikor haverokkal támaszkodtok valahol. Én is megkapom feszt, hogy olyan nehéz a ZZ-R-em, mint az ólom. Szerinted érdekel? ;)
Tudod allveer, nem a mondanivalóddal van itt a baj, hanem a lekezelő modoroddal. Ha kicsit figyelmesebben olvasnál, akkor talán leesett volna az is, hogy én nem a túrátokhoz szóltam hozzá, hanem az olyan megjegyzéseidhez, mint ami a 12809-es hozzászólásodban van.
pont eza az!
hogy nem az!
akkor meg minek nyekereg itt? rontja a hangulatot, beszól tuskóskodik,,,,láttad ugye??? szidta a pajzsot is!!! ez vért kíván