király volt tegnap a klubbtali főleg hogy a végére értem oda mert a tájékozódási készségem egyenlő a nullával, erre mar akkor arjöttem mikor vagy negyedorat motoroztam az M3ason miskolcnak
de örültem hogy ottlehettem csak 1 sör hianyzott volna de én nem iszeom ha vezetek...marmint alkoholt:)
remelem lesz még ilyen klubbtali ahol résztvehetetek mint tiszteletbeli, de ha nagyon muszaly egy mini hangvillát akasztok a nyakamba a baratsag jeleeul:) és majd olyan foto is keszul rolam amin nemcsak a hatsom latszik
Hát nagyon óvatosan mentem
A stoppie-kat már nem gyakoroltam tegnap. Hány sört öntöttél nekem pajzsné, mert a kiparkolásnál komoly gondjaim voltak az egyensúllyal.
Nakedben énem nem gondolkodik inkább válsztanék egy olyanfajta szöcska motrot tudod a sógorok csínálgatják de hugyan is hívják no várjál mán. Jaaa az a KÁTÉEM, no csak eszímbe jutott
de örültem hogy ottlehettem csak 1 sör hianyzott volna de én nem iszeom ha vezetek...marmint alkoholt:)
remelem lesz még ilyen klubbtali ahol résztvehetetek mint tiszteletbeli, de ha nagyon muszaly egy mini hangvillát akasztok a nyakamba a baratsag jeleeul:) és majd olyan foto is keszul rolam amin nemcsak a hatsom latszik
A lényeg, hogy 24-én lesz a Túró-féle kawás túra és azon szeretném használni.
Gyurkesz, igyekezz, ha kell a kazi!
Valakinek nincs meg a Brnoi gp futam videon?
A stoppie-kat már nem gyakoroltam tegnap. Hány sört öntöttél nekem pajzsné, mert a kiparkolásnál komoly gondjaim voltak az egyensúllyal.
Bíztam benne, hogy épségben hazaértél tegnap.......