Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaszii örülünk hogy jól érezted magad!
pajzs megígérem hogy legközelebb ottleszek fóton ha törik ha szakad:) s nem hivlak fel imnden saroknal hogy hol a joegben vagyok:)
mondjuk mibol gondoltam volna hisz nem ismertem senkit:)
nem gondoltam volna hogy imndenki ilyen jo fej:) meg hogy latjatok azert egy kawat is lehet kedvelni.
király volt tegnap a klubbtali főleg hogy a végére értem oda mert a tájékozódási készségem egyenlő a nullával, erre mar akkor arjöttem mikor vagy negyedorat motoroztam az M3ason miskolcnak

de örültem hogy ottlehettem csak 1 sör hianyzott volna de én nem iszeom ha vezetek...marmint alkoholt:)

remelem lesz még ilyen klubbtali ahol résztvehetetek mint tiszteletbeli, de ha nagyon muszaly egy mini hangvillát akasztok a nyakamba a baratsag jeleeul:) és majd olyan foto is keszul rolam amin nemcsak a hatsom latszik
Asszem ezt leírtam.. :)
A lényeg, hogy 24-én lesz a Túró-féle kawás túra és azon szeretném használni.
Beszéltem kedveseddel, ma megyek érte! Mikor kell visszaadni?
Sziasztok yamakások (by Zsu)!

Gyurkesz, igyekezz, ha kell a kazi!
Uraim a segítségüket szeretném kérni.

Valakinek nincs meg a Brnoi gp futam videon?
Hát az 5. után már nem számoltam..........
Hát nagyon óvatosan mentem
A stoppie-kat már nem gyakoroltam tegnap. Hány sört öntöttél nekem pajzsné, mert a kiparkolásnál komoly gondjaim voltak az egyensúllyal.
Szió Andrew!

Bíztam benne, hogy épségben hazaértél tegnap.......
Hellótok ! (így kell stílusosan?)
Hello fiúk!
Hi!
Üdv a fedélzeten brádőr
Látom még nem józanodtatok ki
Hát tegnap hát a Talma tesó kergette mek aztatat a KÁTÉEMAT, a Fábrival a mögötte! Hát láttam én! Egyik szemem sírt, a másik üveg!
Nakedben énem nem gondolkodik inkább válsztanék egy olyanfajta szöcska motrot tudod a sógorok csínálgatják de hugyan is hívják no várjál mán. Jaaa az a KÁTÉEM, no csak eszímbe jutott
Hát én is aztatat a márkát gondoltam neked! Vagy naked?!
Na idefigyelj koma, tudod úgyan gondolkodván másik tííípúsra gondolkodván igazábúl de ezen csodálatosan szíp márkán belűl
De már nem csodálkozom, hogy duplalámpást szeretnél venni!
Hát tesókám az egy másik biznicből van ám
Szerintem első útja a Tsecóba vezetett!
Úgy kellett tőle visszaimádkozni, nagyon meg akarta tartani. Lehet, hogy megérete a karhatalom erejét