Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ingám rakj lámpát a bringára!
Igen sajnos
Jó reggelt Sisa Úr!
Mr nem is emlékszem(sajnos), mikor keltem fel! És ön tán piacozott?
Na jó reggelt mester! Fel tetszett ébredni
Figyelj pajtás!

Megkapta az emberi jogait, mert nem lőtték le! Másrészt itt a sértet jogai vannak előtérben, nem a bűnözőjé. Megállították, és örüljön, hogy csak így! Ne felejtsd el, hogy elötte órákig adtak neki esélyt, hogy megadja magát. Aki ott áldozat volt, az egy életen keresztül sem tudja az elszenvedett traumát kiheverni. Egy bűnöző se gondolja, hogy majd ilyen cselekmény után még azt kérdezik töle, hogy érzi magát, fáj-e valamilye! Ez nem így működik, majd te is rájösz idővel! Fogsz még életed során látni dolgokat, és remélem átélni azért nem fogod őket, ami majd megváltoztatja a véleményedet. HA pedig úgy gondolod, hogy ha anyukád fejéhez szorították volna a fegyvert, és ez után is sajnálod az emberkét, akkor vmi nem stimmel, már ne is haragudj! Én se feszegetném tovább a témát!
Meglehetősen nem ide illik a téma, ugyhogy részemről a következőkkel lezárva.

Akkor is így gondolnám ha előtte órákon át fegyvert fogna a fejemhez vagy valamelyik rokonoméhoz. Nem azt mondtam hogy: hű de fasza csávó csak mert motoros(?) hanem azt hogy ezt semmilyen körülmények közt nem érdemelte. Nem ölt, az ő életét viszont veszélyeztették. Az első a mentő kellett volna hogy legyen, és nekik átadni a rendőröknek. Alapvető emberi jogai még az ilyen embereknek is vannak.
Jó volt itt hosszú volt és tartalmas
sziasztok
Gyurkesz: Jó az a mellény lehetne vele keresni

De egyébként nem hülyeség, úgy figyeltek és féltek az emberek, ahogy megláttak azt hitték yard vagyok
Sisco: jó az züdnek is
T.T: igen semmit
Na jóccakát!
Ha elötte órákon át pisztolyt fog a fejedhez, vagy valamelyik rokonodéhoz, akkor is így gondolnád? Az egy bűnöző, aki embereket fenyegetett életük kioltásával! Ne számítson finom bánásmódra! Ez így helyes!
Más lenne, ha csak egy néni táskáját vette volna el, vagy gyorshajtás miatt üldöznék, de itt nem erről van szó! Abban az esetben neked adnék igazat, de olyan esetben nem is volt még ilyen eljárás!
Ha minden igaz volt szó a tagról aki bukott azon a szép estén: egy bankrabló, aki motort követelt a meneküléséhez. Így járt, de azért szerintem köcsög dolog volt úgy felemelni az esés után, mert ha olyan volt a sérülése, akár le is bénulhatott volna vagy rosszabb. bankrabló ide, bankrabló oda ez akkor sem volt helyes.
GABOR6

Tudsz valamit az oldalkocsis Trophys fazonról??
Na ez elég hülyére sikerült!
Sisco: megjött a rekordboltból s képekkel a lemez! Majd átmásolom, ha kell, vagy leszeded a képeidet!?
Ok.

A kérdés, hogy hogyan juttatom el neked
szió!

az ezresek kellenének.
de motogp.com-os web verzióban (olyan 400kbites, egész nézhető) . Melyikre lenne szükséged (125/250/gp)?
kösz pajzs az emelőt............
miről beszélsz? yamaha persze. HONDA is the BEST!
Csaszii : csatlakozom pajzs ált. mondottakhoz. Előbb utóbb lehet hogy neked is megjön az eszed és veszel egy yamahát
Szegény R6-oslink