133.) Használt motorgumik minden méretben, jó állapotban eladók. Ár: Mérettől és állapottól függően 6000- 8000 Ft, több darab vásárlása esetén kedvezmény. ( Michelin, Dunlop, Pirelli, Metzeler, stb ). Éredklődés telefonon, vagy e- mailben
Hely: Jász-Nagykun-Szolnok megye Feladás dátuma: 2005-08-17
Feladó: Csaba Lejárat dátuma: 2005-10-01
Telefon: 20 / 940 5678
Ár: 6.000
Hirdetés azonosító: 4168631
Szeva Pajtások! kissanci: nem azt mondtam, hogy megelőztél, hanem hogy 30 méterrel többet tettél meg a célegyenesben. Ezt még féktávon simán ledolgozom! Andrewboy, Gabor6: este talira hozom a kő mintát!
Az áttétel nekem is okozott némi érdekességet, mert a célegyenes utániban még nem mindig találom el a fokozatot és ha eggyel fentebb hagyom, nem gyorsul, ha meg visszateszem, akkor váltani kell...
Az "érdekes" az látvány volt, mikor a mutató elérte a 14000-et.. (piros 12,5-től..)
Tegnap este, amikor hazaértem, az asszony arra kért, hogy vigyem el valami drága helyre. Kivittem a benzinkúthoz - tankolni.
Két szőke beszélget az egyik vezér szobra előtt :
- Milyen jó pasi! És oda is van írva, hogy 975- 1023. Csak nem írták ki hogy Pannon vagy Westel!
Két szoke no beszélget a konyhában.
- Tudod-e hová tunik a fény, ha leoltod a lámpát?
- Ööö... nem.
- Akkor figyelj.-Lekapcsolja a fényt és kinyitja a hutot.-
- Hát ide!
133.) Használt motorgumik minden méretben, jó állapotban eladók. Ár: Mérettől és állapottól függően 6000- 8000 Ft, több darab vásárlása esetén kedvezmény. ( Michelin, Dunlop, Pirelli, Metzeler, stb ). Éredklődés telefonon, vagy e- mailben
Hely: Jász-Nagykun-Szolnok megye Feladás dátuma: 2005-08-17
Feladó: Csaba Lejárat dátuma: 2005-10-01
Telefon: 20 / 940 5678
Ár: 6.000
Hirdetés azonosító: 4168631
pajzs: Igen, igen, ki vagyok okosítva meg nálam van már a cucc.
kissanci: nem azt mondtam, hogy megelőztél, hanem hogy 30 méterrel többet tettél meg a célegyenesben. Ezt még féktávon simán ledolgozom!
Andrewboy, Gabor6: este talira hozom a kő mintát!
Pajzs, milyen filmről is volt szó? (címe, vagy olyansmi)
Az "érdekes" az látvány volt, mikor a mutató elérte a 14000-et.. (piros 12,5-től..)
Na mentem dolgolni
Csocsesz
Gáborinó
Jó reggelt mindenkinek
ESTE 7-KOR KLUBTALI HŐSÖK TERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!