Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pajtás, ezt majd az időeredmények keretében megvitatjuk!
Lesz majdKÉK motorom jövőre!
Kaptam egy kis robogót kölcsön gondoltam kigurulok vele megnézem azt a híres klubbot, bár ugye csak YAMAHA-sok de mindegy talán ki fogom bírni.
Én jövök. Csaknem Te is vettél egy motort és kijössz?
Remélem KÉK...
Nekünk a reality showt ajánlották, pedig még az igazi pikáns és izgi dolgokat nem is tapasztaltátok meg.

Este ki jön ki?
Hja, mióta kinyílt az osanos kút, lépniük kellett..
Itt keszin amúgy is van pár kút..
Auchan, Shell (2db), Agip és leend egy lukoil..
Amúgy imádom a családi perpatvarokat
Mónika showban nem gondolkodtatok?
(remélem mindent helyesen írtam)
a legközelebbi adagba kipróbáljuk....
pedig én egy kis megtestesült angel vagyok.............
van itt neked is mikka-makka (látom nemhiába dumáltam ), reggelente tömjél be 4et a pajzs pici pofijába aztán maradj a közelében nehogy másnak legyen YO
miért mit csináltam már megint?
mim is??????????????
mikor nagy szarban vagy, maradj csöndben és csak nézz elore !
pajzsné azért mert te mindig mindent helyesen írsz meg mondasz ne legyen olyan nagy a ...
a jótékony hatásokat otthon a párod kamatoztatni is tudja ugyebár......
mikka-makka......................
szió drága!

ilyen benzinkutak babám. aztán egyél helyettem is és csak annyit kérjél ki amennyit megeszel
Este jöttök!!!?
Figyu pajzsnéössze akarod velem akasztani a bajszodat TEEE ?!?!?!? Amúgy az Aloe jótékony hatásairól már mindent hallottam (többször is mint szerettem volna)
Hi pajzsné
Én nem szeretem az ijen discont kútakat szerintem nem véletlenül ocsó ott a benya!
Andrew tudod csak relax vagy egy kis aloe.............
apropó aki akar egy jó vételt, dunakeszi után göd felé az Agip kútnál -10 forintos diszkont van a benzináron egy akció keretében míg a dunakeszi előtti Shell kútnál 265 ért kínáljáka 95 ös ólmozatlant:) ez ám a angeboot:)
Odamegyek erre nincs ott az ember , de 1kor indul ő is pályázni és nem tudják mikor ér vissza 1 előtt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ideges vagyok
Hi boys!
Gyurkesz üdv a fedélzeten!