pl:célegyenes utáni balos elött végigforog a 3, de nincs idő a 4-re. Sikán elötti egyenes emelkedik, 3ban gyenge, a 2-től meg félek, mert pörög! Célegyenes 5-ben 13000. És kissanci a 15-ös lánckerékkel 30 métert ver rám a célegyenesben!
A felíírt listámból elhagytam a gombát, de ott nem a pálya volt az elsődleges, henm cuzámen. Amúgy tök mind1, ezeket ha tudom ugyis mind lecserélem. gumimelegÍtőt még nem használtam!
Persze, ezek nélkül én se megyek fel pályára!
Az áttételen viszont nagyon agyalok, mrt több olyan pont is van a páályan, ahol ha feljebb váltok kevés, ha lejjeb hagyom túl sok, és holtterek vannak(10-30 méterek), ami így kihasználatlan, plussz gyenge a célegyenes vége! Csak a jó áttételt nem tudom. Még számolgatok.
Sorrend: idom, kormánytelo, fém fékcső, SLICK gumi, lábtartó sport légszűrő Dob! ezek másod, harmadrendűek. első 4 viszont elengedhetetlen a pályához szerintem.
én így tettem.
áttételen még agyalok, H.ringen nincs bajom a gyárival. P.ringen már kezd. de csak én vagyok béna, s nem tudatos még minden ezért szenvedek vele.
Sorrend: Dob, fém fékcső, idom, kormánytelo, sport légszűrő, lábtartó, verseny csutka, és persze SLICK gumi! Ha hozzáű nyúlok így teszem! És mehet pályára!
mondjak egy ip-t?
majd jel.
vigyázni magatokra!
beszljünk szerintem kint egy részleteset. :o)
tervezem az időpontokat.
részemről benne!
s azóta minden alkalomra szerzek, kérek egyet.
csak ez így elég cigány megoldás, már ég a pofám... :o(
egyszer odaadom ha lesz, s kint leszünk egy kipróbára.
könyörögni fogsz a legközelebbi alkalommal!!!
Az áttételen viszont nagyon agyalok, mrt több olyan pont is van a páályan, ahol ha feljebb váltok kevés, ha lejjeb hagyom túl sok, és holtterek vannak(10-30 méterek), ami így kihasználatlan, plussz gyenge a célegyenes vége! Csak a jó áttételt nem tudom. Még számolgatok.
s ha a pálya a szempont, akkor ma már látom, hogy az első 4 után gumimelegítő a következő.
egy bukógomba mondjuk befér még 5-nek a prioritási listába :o)
én így tettem.
áttételen még agyalok, H.ringen nincs bajom a gyárival. P.ringen már kezd. de csak én vagyok béna, s nem tudatos még minden ezért szenvedek vele.
AMÚGY,,,,,HELOTOK
én tök más sorrendet alkotnék...