Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo estét mindenkinek! jön holnap valaki közületek a hringre?
Nem akarlak elkeseríteni de a hídig nem tudlak megelőzni. Viszont nekem szarosabb is a gatyóm!
Szívesen megcsinálom 16 is ha gondolod!
Az van!
Sisco: tudod mit?
mondjak egy ip-t?
pangás...
Jó pihenést!
Jó pihenést!
jÓ PIHNÉST!
kellemes motoros napokat Nektek.

majd jel.
vigyázni magatokra!
Jó kint! Amúgy is akartam kérdezni pár dolgot, hogy hogyan láttad, mikor mögöttem jöttél!
nem emlékszem az R6-ra hogy mentem vele, meg nem mentem iylen tempóban anno, így nem tudom.
beszljünk szerintem kint egy részleteset. :o)

tervezem az időpontokat.
részemről benne!
okt 6 és 15! köszi élek a lehetőséggel!
pl:célegyenes utáni balos elött végigforog a 3, de nincs idő a 4-re. Sikán elötti egyenes emelkedik, 3ban gyenge, a 2-től meg félek, mert pörög! Célegyenes 5-ben 13000. És kissanci a 15-ös lánckerékkel 30 métert ver rám a célegyenesben!
én is idén először.
s azóta minden alkalomra szerzek, kérek egyet.
csak ez így elég cigány megoldás, már ég a pofám... :o(

egyszer odaadom ha lesz, s kint leszünk egy kipróbára.
könyörögni fogsz a legközelebbi alkalommal!!!
A felíírt listámból elhagytam a gombát, de ott nem a pálya volt az elsődleges, henm cuzámen. Amúgy tök mind1, ezeket ha tudom ugyis mind lecserélem. gumimelegÍtőt még nem használtam!
s ha gyorsabb leszel? akkor a feljebb váltás pont jó még!?
Persze, ezek nélkül én se megyek fel pályára!
Az áttételen viszont nagyon agyalok, mrt több olyan pont is van a páályan, ahol ha feljebb váltok kevés, ha lejjeb hagyom túl sok, és holtterek vannak(10-30 méterek), ami így kihasználatlan, plussz gyenge a célegyenes vége! Csak a jó áttételt nem tudom. Még számolgatok.
ja.
s ha a pálya a szempont, akkor ma már látom, hogy az első 4 után gumimelegítő a következő.

egy bukógomba mondjuk befér még 5-nek a prioritási listába :o)
Sorrend: idom, kormánytelo, fém fékcső, SLICK gumi, lábtartó sport légszűrő Dob! ezek másod, harmadrendűek. első 4 viszont elengedhetetlen a pályához szerintem.
én így tettem.

áttételen még agyalok, H.ringen nincs bajom a gyárival. P.ringen már kezd. de csak én vagyok béna, s nem tudatos még minden ezért szenvedek vele.
SOS!!! KERESEK HOLNAPRA EGY DARAB H.RING. GYORS CSOPORT JEGYET!!!!!!

AMÚGY,,,,,HELOTOK
kiváncsivá tetél:?:
ki ki magának dönti el.
én tök más sorrendet alkotnék...
Az áttételezés kimaradt!
Sorrend: Dob, fém fékcső, idom, kormánytelo, sport légszűrő, lábtartó, verseny csutka, és persze SLICK gumi! Ha hozzáű nyúlok így teszem! És mehet pályára!