KISSANCIBOCS hogy most válaszolok ,de a tuti a 15-51 520-as racingos lánc cél végén 6-ba ledadog a kicsike kanyarból kifelé viszont vigyázni kell mert kurva erös amugy 2 le minusz keréken de érzésre 10 plussz.nem mindegy milyen guma van a pacin.
A hátsó rész emelésével előre helyezed a súlypontot + változtatsz a villaszögön is (azaz a futóműgeometrián). Egy bizonyos mértékig ez jó, afelett túl gyors lehet kormányozhatóság, akkor pedig nagyon jól kell az ívet választanod és tartanod, különben az ívkorrekcióval leszel elfoglalva. Előbb menjél olyan időket (szvsz) mint yamahás társaid közül azok, akik nem berheltek és utána próbáld kifacsarni a maradék juice-t...
nem most kell kollega
most találtam és megkérdeztem mi a véleményetek róla
nem azt kérdeztem hogy megvegyem e pajzs tehát igazából nem a kérdésemre válaszoltál...
Nektek azért jó gurulást aztán csak óvatosan
Gáborinó
Klubtagok közérdekű információ: Iceman érdeklődik, hogy lenne e vkinek kedve ma 18:00 felé gurulni egyet
Sanja sok a munka, úgyhogy nemtom követni a fórum tempóját . De azért fél szemmel figyelek
Most sajna megint mennem kell, mert sok a meló
Csocsi
De ami fontosabb, rohadt kényelmes, és kur.... szóval nagyon fogja a bokámat
Bár a fehér az biztos sokaknak nem tetszik majd, de szerintem tuti
LX
Szép a csizmád
Látom már kezd kialakulni a mai vitatéma
Ha viszel egy 15++ GB-os wincsit, mert nekem perpill nincs most mozdíthatóm, "postafordultával" megkapod avi-val (fat32 v. ntfs).
Mitszósz?
most találtam és megkérdeztem mi a véleményetek róla
nem azt kérdeztem hogy megvegyem e pajzs tehát igazából nem a kérdésemre válaszoltál...