Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy lehet. Ha van ekkorka postafiókod, akkor úgy, vagy esetleg ftp-n is feltehetem, ha van tárhelyed.
Leslie, kell, de hogy akarod átküldeni?
Nekem elvileg jó a ma esti gurulás, remélem már az új gumin...
Köll a Viper vs. R1? 6 mega
Én mennék, de valszeg este 7-ig betonozunk

Nektek azért jó gurulást aztán csak óvatosan

Gáborinó
KISSANCIBOCS hogy most válaszolok ,de a tuti a 15-51 520-as racingos lánc cél végén 6-ba ledadog a kicsike kanyarból kifelé viszont vigyázni kell mert kurva erös amugy 2 le minusz keréken de érzésre 10 plussz.nem mindegy milyen guma van a pacin.
Sisco, mocizzatok a bemutatóterem felé...
gyere GYURKESZ a p-ringre megdumáljuk az áttételt,SISCO a deknivédők megvannak az árat megdumáljuk.
Andrew egy kis mocizás du. este?
Nem tudom, beszéld meg vele. Eddig szerintem már 2-en vagytok
Én is remélem
Lehetsége hányan mennénk?
Köszi dannyboy jelentkezem.

Klubtagok közérdekű információ: Iceman érdeklődik, hogy lenne e vkinek kedve ma 18:00 felé gurulni egyet
Hú Siscó nagyon vadító lesz
Sisco, megjöttek a projektoros lámpáid előre, ha még érdekel, ma 17-19 óra között lent leszek a bemutatóteremben!
Helótok

Sanja sok a munka, úgyhogy nemtom követni a fórum tempóját . De azért fél szemmel figyelek

Most sajna megint mennem kell, mert sok a meló

Csocsi
Látod Andrew más is jól gondolkodig ez a helyes válaszLeslie
A hátsó rész emelésével előre helyezed a súlypontot + változtatsz a villaszögön is (azaz a futóműgeometrián). Egy bizonyos mértékig ez jó, afelett túl gyors lehet kormányozhatóság, akkor pedig nagyon jól kell az ívet választanod és tartanod, különben az ívkorrekcióval leszel elfoglalva. Előbb menjél olyan időket (szvsz) mint yamahás társaid közül azok, akik nem berheltek és utána próbáld kifacsarni a maradék juice-t...
Köszi.
De ami fontosabb, rohadt kényelmes, és kur.... szóval nagyon fogja a bokámat
Bár a fehér az biztos sokaknak nem tetszik majd, de szerintem tuti

LX
Az alig több mint a sidim. Remélem sokáig bírja majd. (régen nem gondoltam volna, hogy veszek motoroscsizmát és azt végképp nem, hogy ennyiért..)

Szép a csizmád
na megyek fogorvoshoz, addíg gondolkodj pajzs!
Jó reggelt emberek!

Látom már kezd kialakulni a mai vitatéma
Szia!

Ha viszel egy 15++ GB-os wincsit, mert nekem perpill nincs most mozdíthatóm, "postafordultával" megkapod avi-val (fat32 v. ntfs).

Mitszósz?
nem most kell kollega
most találtam és megkérdeztem mi a véleményetek róla
nem azt kérdeztem hogy megvegyem e pajzs tehát igazából nem a kérdésemre válaszoltál...
Ja és mond azt hogy ez most kell! Tök mindegy ha 1 Ft is kerül