Csaszi: miért, teherautóval hozod? Hát hogy mi lesz, az még arrébb van, örülök ennek is! Sisco: persze, mert az nem Yosi, hanemYOSHI, az isten király császár!
Persze csak ha hangot akarsz adni a vasadnak!
rendben, menjunk egyutt! kettőnket ugysem kapcsolnak le:) (max engem) szoval ho ltalizzunk? en gödről megyek! tudsz valami helyet? en igyen benzinkutfélére gondoltam, vagy esetleg Auchan parkoló? tudod dunakeszi auchan, az fót felől is közel esi ka 2es A-hoz meg Bhez is.
Gyurkesz
te is megnézheted hogy it fogsz majd venni
pajzs: gyorsan csináálj vmit, mert megint írogat! Csaszii: GHősök tere 19.00! Kijöhetsz, hogy lásd, mit kellett volna venned!
Meg persze azért kiváncsiak is vagyunk arra a vasra!
Gyurkesz vazz" most rakom csak össze a képet : ti meg akartok engem kövezni mi? De az .. rám ........... és akkkor ............... minek az a ............. gondolhattam volna ...... mivel.
Vazzeg működik a blokkoló !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sisco: persze, mert az nem Yosi, hanemYOSHI, az isten király császár!
Persze csak ha hangot akarsz adni a vasadnak!
sehol egy értelmes hozzásazólás
persze amúgysincs
rendben, menjunk egyutt! kettőnket ugysem kapcsolnak le:) (max engem) szoval ho ltalizzunk? en gödről megyek! tudsz valami helyet? en igyen benzinkutfélére gondoltam, vagy esetleg Auchan parkoló? tudod dunakeszi auchan, az fót felől is közel esi ka 2es A-hoz meg Bhez is.
Gyurkesz
te is megnézheted hogy it fogsz majd venni
Hú de éhes vagyok. Na bye mindenki mentem enni. Ma megint gombapöri van koviubival meg nokesszal.
Csaszii: GHősök tere 19.00! Kijöhetsz, hogy lásd, mit kellett volna venned!
Meg persze azért kiváncsiak is vagyunk arra a vasra!
Vazzeg működik a blokkoló !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!