Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha milliomos lennék eskuszom beleegyeznék:)

de valld be hogy kivancsi vagy az uj 636ra?:)
Már csak motorozni kéne megtanulnom
Jól van testvérem. Szavadon foglak! Csütörtökre hozzál füldugót (az akrához) meg hegesztőpajzsot (hogy a xenonizzókne bántsák a kicsi szemeid)
dede győrben!

majd én felviszem neked pestre, mikor motorozhatnékod támad!
de te nem győrben vagy?:) ha pesten lennél el is vinnem:) csak nehogy aztan forogjon a km óra:)
hozd el hozzánk4

itt szívesen tárolom!
ott ál la lépcső alatt a robogóm aminek most szakad le a vadiúj tuning kipufogója (otvarosszar Gianelli) szoval oda nem mehet, igy is vagy 3 embert kuldtem el a sunyiba akik lebsztak amiert odatettem mert tuzveszéles. mondju kasztem a gáztuszhely veszelyesebb mint egy álló motor de mindegy:) én még a villanytol is jobban félek:)

most keresgélek, de qrva nagy szarban leszek ha nem talalok:) ki kel lvinnem a telekre aztan lottek mindennek:)
ehh, de ezekszerint nem fognak:)

lépcsőházadban nem tudod tárolni?
bérelnék de feledtébb drágán adják, és bár anyagiakkal rendelkezem, nem szeretem ha hulyenek neznek:) pl 10 ezer forintot kér a pasi nem egy helyért hanem hogy ket auto kozott taroljam, bazeg ne mar:) nem most jottem a falvedorol. és oda elvbol ne mtenném mert az autos felboritja, volt mar ra pelda hallottam ilyet. zsoval most keresgetek, itt pesten mindenki lehúz(na):)
ehh
az se semmi:)

bérelj neki egy snassz garázst valahol a környéken
nem, mert még nem találtam parkoló helyet, de mar megvan:) most viccesen a kereskedésben tárolom:) tudod lakasban lakom és a telken a nyaralóban meg csaknem hagynám szóval ost ott pihen, de hat mar mentem vele par métert:)
motor már nálad van
Jóccakát embörök
csüt du kresszvizsga C ből.. pesten...

go haza, és start le balcsira vasárnapig...:))))
GABOR6 most jut eszembe hogy a Suzukis haver aki kint volt csütörtökön is a talin Ő vett nem rég pár kört futott Pilot Racet jóval olcsóbban. Holnap megkérdezem mennyiért és hol
Csütörtökön itt a lehetőség!!
lehet hogy akkor kell majd füleljetek ha felteszem a D&D-t? csak 3 hét és ittvan:)
Kirááááály!!!
Végre az R6ost már nem csak látni, de hallani is fogják
Leo Vince az milyen ezekhez viszonyítva halkabb
Sajnos még nem hallottam R6 on sem Akrát, se Yoshit
Na jó, az se olyan rossz!
Ameddig nem hallod az Akrád mellett a Yoshimat, utána csak álmatlan éjszakáid lesznek!
7472-es hozzászólás:
Gyurkesz: Yosi ide Yosi oda, felraktam az Akrát és ennél nincs jobb. Azthittem megőrülök olyan szépen szól, tehát aki a Sancikirállyal vitázik hogy melyik a jobb kipufogó annak velem gyűlik meg a baja
Ma szépeket fogok álmodni...
Megnéztem a Májert
Pilot Power 85e
Pilot Race 78e
Biztos ennyi
Pár körösen csak 33000!!!
Oké Sisco
Ha legközelebb mész (megyek) a Pancsira hozz(ok) egy párat a Race-ből
Addig még köl della is
A májergumisnál is ennyi