ott ál la lépcső alatt a robogóm aminek most szakad le a vadiúj tuning kipufogója (otvarosszar Gianelli) szoval oda nem mehet, igy is vagy 3 embert kuldtem el a sunyiba akik lebsztak amiert odatettem mert tuzveszéles. mondju kasztem a gáztuszhely veszelyesebb mint egy álló motor de mindegy:) én még a villanytol is jobban félek:)
most keresgélek, de qrva nagy szarban leszek ha nem talalok:) ki kel lvinnem a telekre aztan lottek mindennek:)
bérelnék de feledtébb drágán adják, és bár anyagiakkal rendelkezem, nem szeretem ha hulyenek neznek:) pl 10 ezer forintot kér a pasi nem egy helyért hanem hogy ket auto kozott taroljam, bazeg ne mar:) nem most jottem a falvedorol. és oda elvbol ne mtenném mert az autos felboritja, volt mar ra pelda hallottam ilyet. zsoval most keresgetek, itt pesten mindenki lehúz(na):)
nem, mert még nem találtam parkoló helyet, de mar megvan:) most viccesen a kereskedésben tárolom:) tudod lakasban lakom és a telken a nyaralóban meg csaknem hagynám szóval ost ott pihen, de hat mar mentem vele par métert:)
GABOR6 most jut eszembe hogy a Suzukis haver aki kint volt csütörtökön is a talin Ő vett nem rég pár kört futott Pilot Racet jóval olcsóbban. Holnap megkérdezem mennyiért és hol
7472-es hozzászólás: Gyurkesz: Yosi ide Yosi oda, felraktam az Akrát és ennél nincs jobb. Azthittem megőrülök olyan szépen szól, tehát aki a Sancikirállyal vitázik hogy melyik a jobb kipufogó annak velem gyűlik meg a baja
Ma szépeket fogok álmodni...
de valld be hogy kivancsi vagy az uj 636ra?:)