Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis vártam már rá elget.....
de remélem holnaptól már legálisan róhatom a köröket:)

amugy ment mail!
en is eree vbárok meg egy két vizsgamra még
Balatonon leszek
Az jóság. Jössz a PRingre vasárnap?
jah tényleg!
holnap lehet, hogy már meglesz a jogsim ( A ) minden az okmányirodán múlik
szevaa O-gre!
rég látttalak
hamar meglett az az ezres.....
Hello Mindenki.
Csütörtökön viszem 1000-es szervizre a szerkezetet, vasárnap meg PRing . Jöttök Ti is remélem. Kellene tartani egy mini klubtalit a Ringen.
papír nem kell hozzá, ezt tudom tanusítani....
pár ezer km-t belenyomtam anélkül, és még sosem hagyott cserben, pedig csak benzint tettem bele
köszi sanci mindenképp elfogadom, és menjunk oks?

amint lehet!
mociznek, de meg nem tudok:)

sjanos dolgozom, egésznap, és a masik baj hogy papirral ismegy ez a szar nemcsak benzinnel:) a papir meg még varat magara 1-2hetet:) oobazeg:))))
D.Tom:Azért vett R6-ot mert a Kawánál amikor 636-ot akart venni rá se b.
KawaNinja:Nem mocizunk holnap 1-et?Du.
Nem ismered D.Tomot?
HMMMM!
Tésó mégkápod áz égyik gyürüm!HMMM!
Sisco:Nekem miért nem írsz ilyen csontig hatolót?
Képzeld ha írnál!Lehet,hogy reggel magáznám azt az embert a fürdőszobai tükőrben?
szép is a kawa...:)
szoval hibátlan magyarul:)
most hogy ott karcolás van az természetes érted nem a vitrinbe tartja a zember akárhogy is van a motor van értem, tehat használni kell igaz nem lehasználni de nem is mint a a hímestojásra. arra van hogy pörgessék és motorzzanak vele, velejárója 1 karc,. emiatt ne bánkódj ez nem von le az értékéből:)

jo kis motor ez nekem nagyon gonosz az eleje:) a kerek lámpák miatt mintha egy "bmw"t látnék:) de valamiert fene se mtudja a kwasaki jobba ntetszett, talan pont a zeleje miatt meg hát az a +36 ccm és az a +LE az azert hasznos volt:)
2003 as a motor, de tavalyi szezonban szinte csak állt egész éveben( tulajnak volt egy R1 e mellette, és azt használta)
egyetlen egy szépséghibája vana motornak, ami Nevetséges!
a baloldali farokidomon, a fekete matricán van egy kb 6 mm hosszu aprocska karcolás( csizma hozzáért, mikor szált fel.....átt akarta tenni a lábát a hátsó ülés felett...) de igazából az sem látszik semennyire, csak ha mondják, hogy ott van, és alaposan megnézed:)

Amúgy énis így voltam vele, hogy tökéletes a motor, kawamániám előtt R6 ba voltam "beleesve" amugy is, hát akkor miért ne, ha itt a lehetőség, és belevágtam!
áá ez hatalmas vétel volt akkor de hanyas évjárat? mennyi km volt benne? baromi jol jartal, rengeteget sporoltal és azert R6 nem egy verhovina:) durva gép jó áron, ez jol megvetted:)
az, hogy ezt nagyon jó áron csíptem meg, és " alkalmi"vételnek számított... és sprololtam rajta több mint 800 e Ft ot a kawával szemben...és egy full hibátlan, szalonállapotú motorom van...:)

és ez a pénz, meg valljuk be nem olyan kevés....
nem vagyok:) de mi a megoldas?:)
és mégis mi az ami az R6 mellett szólt?

én elmentem a suzuki a yamaha a honda és a kwasaki kereskedésbe is (bár eleve kawát akartam) de gondoltam megnezem mindegyik konkuresst, még a Triumph daytona-t is megneztem, aztan miutan a hondában közöltem hogy egy CBR600RR-t vennék, "ittvan el lehet vinni" mondtaés elfordult majd elkezdett beszelgetni a kollegajaval, hát kijöttem:) majd átmentem a kawába és vettem egy olyat:)
ha a mototrra volt pénzed, akkor szegény nemlehetsz:)

valahogy okoskodjuk ki, tárold nálam!
persze, hogy kiváncsi vagyok!

nekem is majdnem 636 om lett R6 előtt!

mentem vele, kiproszáltam és még mindíg bennem vannak az emlékei:)
És még most is kiprobálnám normális körülmények között is:)

És még ha meglátok egyet, mindíg felvillan előttem, hogy nekem is majdnem lett egy ilyenem..:)

De R6 forever
nekem is csak az hianyzik:)