Pajzs: mi vagyunk a kivételek akik +erősítik a szabályt....
Amúgy éppen azon filózok hogy mi legyen evvel a gumi témával. Igazából csak a hátsót kéne cserélnem de lehet hogy akkor már nem olyat kéne vennem amibe 2000km van még hanem vmi vágott slicket esetleg?
Nekünk magasaknak annyit segít a plexi, hogy nem a mellünkre, hanem a fejünkre kapjuk a szelet. Feketét ne vegyél, mert nemfox kilátni rajta. Inkább sötétítettet. Amikor szökni kell a rendőr elől az autópályán 250-el jó ha teljesen rátudsz hasalni, és még át is látsz a plekón.
kérdzed majd meg phoenixet, hoyg ő milyet tett rá!
de egyébként én amiket néztem, nekem az MRA plexije meg a Fabbry plexi tünt a legszinpatikusabbnak!De az MRA szerintem jobb...
Máramenynit én értek hozzá...
akkor a KAWÁN első lépésként a plexicserét meg is ejtheted szerintem...
én 189 vagyok, de nekem irdatlanul szar volt a szélvédelem, mikor kiprobáltam...
és hogy te 3 centivel kissebb vagy nálam, szerintem neked is...
na ezaz, én eddig egy robogóval lavíroztam és bár nagytestü és gyrs (110kg vagyok és alattam 100at megy) mégis eszveszelytő pl az m0son menni mikor kieloz a kmion veszélyesen lassunak erzem magam:)
na ez az amit meg nemtudok, csak a tapasztalatbol probaltam edig. bár autora 4. éve lesz hogy van jogsim.
meg hat sokszor a biztonsagosabb ha gyorsan elhuzunk mithogy lassitunk. a ninjaval majd gyorsan elhuzhatok nemcsak lasisthatok.
én nagyon foosk, mert sosem lehet tudni engem már 10 évesen megbazgosott a rendőr hajnali fél 6kor szakadó esőben mert robogóval mentem horgászni 200 métert a duna partom az isten héáta mögött hétfőn. szoval azota fosok:)
Amúgy éppen azon filózok hogy mi legyen evvel a gumi témával. Igazából csak a hátsót kéne cserélnem de lehet hogy akkor már nem olyat kéne vennem amibe 2000km van még hanem vmi vágott slicket esetleg?