Én most értem haza mert Gyurkesz elhozott kocsival de a többike még a városban vannak vhol éppen hazafelé tartva a mocin
Az idő meglepően jó volt még a nap is sütött de 2-től esett az eső.
Sok fénykép készült de csak holnap lesznek fent a neten azt mondta Gyurkesz. A zozonál is van egy két profi fotó.
A kissanci és dtom elött le a kalappal hogy ömlő esőben lejöttek utánunk Jó kis meglepi volt
Üdv GaboR6!
Szivesen kimemtem volna a Hösök-terére a talira!
Köszönöm a meghivást!
De ha jó idő lesz jövöhéten akkor megprobálok kimenni!
Ha regisztrálom magam milyen adatott agyak meg?
Igen, beszéltem velük telefonon. Délelőtt tudtak motorozni egy kicsit, mert még száraz volt az aszfalt, de egytől el kezdett esni az eső. Délután meg ott maradtak, mert Gyurkesz gépére felraktam fém fékcsöveket és utána indultak haza.
Srácok! Szerintem a ma esti Klubtalit sztornózzuk az időjárásra való tekintettel. K.rva szar idő van és lesz is. Egyébként is a fél banda a Pannónia ringen van, és nem hiszem hogy visszaérnének.
Vélemények?
Mert ha benne vagytok akkor Ice légyszi egy kör sms-t.
Üdv a fórumon!
Minden csütörtök este (ha az időjárás is úgy akarja) szoktunk talizni 19-kor a Hősök terén. "Nem tudom, hogy a maiból lesz-e valami " Ez általában 2 órás szokott lenni, de ki meddig marad (egyénre szabott). Ilyenkor megdumáljuk a heti történéseket, megismerkedünk az új tagokkal, megbeszéljük az esetleges következő túrát vagy pályanapot, szervizes dolgokat stb.
Ha Te is szeretnél Klubtag lenni, semmi akadálya. Kérlek, küldj egy regisztrációs mailt ide: yzfr6@citromail.hu -ra. Ebben írd meg adataid, elérhetőségeid (mobil sz.-t is) esetleg egy képet. Ezután rendszeresen értesítünk sms-ben vagy e-mail-en a Klub eseményekről.
Remélem felkeltettem az érdeklődésedet és mihamarabb csatlakozol hozzánk.
Üdv
Gábor
szövegBeszéltem egy ismerős esztergályossal. Most megy Görögországba és csak 19-n jön haza, de akkor az lesz az első dolga, hogy megcsinálja a kameratartót.
Jobb reggelt mindenkinek!
Nem tudom felétek mien az idő, de felénk 8 fok és Q-va nagy szél van.
Bízom benne, hogy akik mennek P-ringre, még jó időt fognak ki.
Én most értem haza mert Gyurkesz elhozott kocsival de a többike még a városban vannak vhol éppen hazafelé tartva a mocin
Az idő meglepően jó volt még a nap is sütött de 2-től esett az eső.
Sok fénykép készült de csak holnap lesznek fent a neten azt mondta Gyurkesz. A zozonál is van egy két profi fotó.
A kissanci és dtom elött le a kalappal hogy ömlő esőben lejöttek utánunk Jó kis meglepi volt
Ha elküldted én is elküldöm a Tagok elérhetőségeit.
Szivesen kimemtem volna a Hösök-terére a talira!
Köszönöm a meghivást!
De ha jó idő lesz jövöhéten akkor megprobálok kimenni!
Ha regisztrálom magam milyen adatott agyak meg?
Vélemények?
Mert ha benne vagytok akkor Ice légyszi egy kör sms-t.
Üdv a fórumon!
Minden csütörtök este (ha az időjárás is úgy akarja) szoktunk talizni 19-kor a Hősök terén. "Nem tudom, hogy a maiból lesz-e valami " Ez általában 2 órás szokott lenni, de ki meddig marad (egyénre szabott). Ilyenkor megdumáljuk a heti történéseket, megismerkedünk az új tagokkal, megbeszéljük az esetleges következő túrát vagy pályanapot, szervizes dolgokat stb.
Ha Te is szeretnél Klubtag lenni, semmi akadálya. Kérlek, küldj egy regisztrációs mailt ide: yzfr6@citromail.hu -ra. Ebben írd meg adataid, elérhetőségeid (mobil sz.-t is) esetleg egy képet. Ezután rendszeresen értesítünk sms-ben vagy e-mail-en a Klub eseményekről.
Remélem felkeltettem az érdeklődésedet és mihamarabb csatlakozol hozzánk.
Üdv
Gábor
GABOR6beszéltem egy ismerős esztergályossal. A huszadikai héten elkeszül a kameratartó!
Nem tudom felétek mien az idő, de felénk 8 fok és Q-va nagy szél van.
Bízom benne, hogy akik mennek P-ringre, még jó időt fognak ki.