Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yani ha olcsón akarsz új moci gumit venni akkor mmindenképpen nézz el ide: www.majergumi.hu hidd el megéri
"03-"04-es volt. "05-öst nem láttam
Elküldöm mail-en a telszámát
Gábor6 nekem kellene a telszáma r6szabo-nak. Nem tudod 2005-ös mocija is volt?
Ha kész lesz a rendszámtábla tartód, akkor majd megsasolom mert én is akarok majd
persze.
Megkaptad az e-mailt amit küldtem?
Egyszer talán majd a nevét is le tudom helyesen írni
Igen. Mi már ismerjük egymást régebbről Tomyval.
Miért Te rendeltál Tomitól Ice
Mikor mehetek az enyémért?
Az indexek a louisból vannak. Haverom mocija nem enyém. A részleteket inkább emilben. rtomi02@axelero.hu
r6szabo: Tényleg, sietségembe elfelejtettem megkérdezni, hogy nincs kedved belépni a Klubba. Az alapján amit nálad láttam nagy R6 fan vagy
Srácok voltam ma r6szabo-nál megnézni milyen cuccai is vannak "03-tól R6-hoz Hát nem semmi Van ott minden szarásig És azt mondta, hogy később is lesznek alkatrészek dögivel, ha beindul a bolt. Érdemes megjegyezni a számát. Ha valakinek kell odaadom
Csak a tartót? Ahogy látom van ledes kis index is meg rendszámtábla világítás is ott A lámpák a Danger-től vannak És mennyiér csinálod Wieviel froncsi Tomiboy
Na de Suzukistól Yamahára??? Inkább Yamahástól Yamahára. :DDD
Igen!
Tomi, számlaképes?
Srácok ha érdekel valakit picike rendszámtartó a tolatóradar helyett szóljatok, bármilyen egyedi igényt is megvalósítok. Kaptok klubkedvezményt is!

boy-ok harca a neten
Zsír! Ha kellenek az adataim szóljál
Harag nincs, de azért feljelentelek jó?
de ugye nincs harag?
Nagyon nagy arcod van...
Majd egyszer találkozol valakivel akinek még kevésbé tetszik mint nekem és jól beveri
Amúgy meg nem vagyok a Tomikád! Elhiszem, hogy tetszem, de el kell keserítselek, hetero vagyok!
Csak aki kikönyörgi magának!