Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hű az nagon jó
Most megyek, majd este még felnézek
Csocsi
Srácok ma 2 új taggal bővültünk
Küldj egy mail-t ide: yzfr6@citromail.hu -ra az elérhetőségeiddel (telsz is) és értesítünk mindenről.

Egyébként most csütörtökön a Tagok egyik fele a HungaroRingre megy pályázni, a másik fele meg a PannóniaRingre Yamaha pálya napra.
Nekem nem kell csak hánykolodik kint a tanyán.
Szeva klubtag
Nem az de cseréljük el arra
Mior lesza következő találkozó v. túra?
Hi !

Köszönöm az üdvözlést.

pajzs
Üdvözlünk a Klubban pajzs
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, LX_ZX neked is

GABOR6 a matricát nem mondtam le, elvileg mára igérte a gyerek, hogy jelentkezik de eddig még nem tette meg

zozo ha 2002-re való a plekó akkor elbizniszeljük
Hí mindenki!

Mostanság vettem egy ilyen R6 ost.
Bulik túrák minden érdekel: pajzs.marton@sosups.hu

Előre is köszi a meghívást és az infókat

hi:

pajzs
Nekem van egy plexim ha tudja használni a sisco odaadom neki.
Persze, biztos nem vészes
Tényleg Sisco: amit megrendeltél matricica feliratot azzal mi van? Lesztornóztad?
bocs... IT"s betegség..... ember....
szóval SISCO
azért remélem az jó kívánságomat még fogadja....

LX
Nem Cisco ember hanem Sisco
Cisco

Jobbulást!!! Hál" Istennek te egyben vagy!
Vigyázzon mindenki az úton!

LX
Hali Mindenki!

Sisco: Jobbulast ombre! Ezentul remelem csak palyan kened neki ilyen tempoval! Remelem ebbol az esetbol nem csak te, hanem aki meg nem jart igy, az is tanul vegre!
Csak most jutottam Internet közelbe!

Jobbulást Sisco!!
Sajnálom a dolgot, remélem hamar megoldódik minden!

A csütörtöki tali után én is majdnem dobtam egy szaltót egy kocsi motorháztetején. Zöldet kapott a lámpám, elindultam, erre egy autós jobbról úgy döntött, hogy ő ugyan még elmegy előttem, és sikeresen megállt a keresztbe mindenki előtt..
Hátsó fékkel rásatuztam, és valahogy kicsúsztattam a motor hátulját. Pár centire mentem el a kocsi elejétől, de leleki szemeimmel már láttam is magam, ahogy átesem a motorháztetőn. Még aznap este vittem a barátnőmet haza. A Stadionok megállónál egy kocsi a belső sávból úgy gondolta, hogy ő most itt kimegy jobbra, és belesz@rva a visszapillantótükör használatra, szépen ránkhúzta a kocsit..
Ilyen emberek vannak, vigyázzatok az utakon!
Sisco: átírattam Zozo-ra a regisztrációdat, úgyhogy azzal nem kell foglalkoznod! Mi tutira megyünk csütörtökön, ha gondolod gyere el!!! Javúlt már vmit, vagy még dögledezel?
jimby30 köszi az sms-t, megvagyok, irtam mail-t neked. Telefonon beszélünk
Mogyesz:Megkérdeznéd 2003-tól R6-ra mennyi 1 pályaidom plexivel,tankvédővel eggyütt mert érdekelne.Köszi.
2003-tól R6 új és bontott alkatrészek r6szabo@axelero.hu
még nincs ,az új alkatrészekről esetleg tudok csinálni.ird össze mi érdekelne és beárazom.