Sisco: Jobbulast ombre! Ezentul remelem csak palyan kened neki ilyen tempoval! Remelem ebbol az esetbol nem csak te, hanem aki meg nem jart igy, az is tanul vegre!
Jobbulást Sisco!!
Sajnálom a dolgot, remélem hamar megoldódik minden!
A csütörtöki tali után én is majdnem dobtam egy szaltót egy kocsi motorháztetején. Zöldet kapott a lámpám, elindultam, erre egy autós jobbról úgy döntött, hogy ő ugyan még elmegy előttem, és sikeresen megállt a keresztbe mindenki előtt..
Hátsó fékkel rásatuztam, és valahogy kicsúsztattam a motor hátulját. Pár centire mentem el a kocsi elejétől, de leleki szemeimmel már láttam is magam, ahogy átesem a motorháztetőn. Még aznap este vittem a barátnőmet haza. A Stadionok megállónál egy kocsi a belső sávból úgy gondolta, hogy ő most itt kimegy jobbra, és belesz@rva a visszapillantótükör használatra, szépen ránkhúzta a kocsit..
Ilyen emberek vannak, vigyázzatok az utakon!
Sisco: átírattam Zozo-ra a regisztrációdat, úgyhogy azzal nem kell foglalkoznod! Mi tutira megyünk csütörtökön, ha gondolod gyere el!!! Javúlt már vmit, vagy még dögledezel?
Csocsi
Egyébként most csütörtökön a Tagok egyik fele a HungaroRingre megy pályázni, a másik fele meg a PannóniaRingre Yamaha pálya napra.
Köszönöm az üdvözlést.
pajzs
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, LX_ZX neked is
GABOR6 a matricát nem mondtam le, elvileg mára igérte a gyerek, hogy jelentkezik de eddig még nem tette meg
zozo ha 2002-re való a plekó akkor elbizniszeljük
Mostanság vettem egy ilyen R6 ost.
Bulik túrák minden érdekel: pajzs.marton@sosups.hu
Előre is köszi a meghívást és az infókat
hi:
pajzs
szóval SISCO
azért remélem az jó kívánságomat még fogadja....
LX
Jobbulást!!! Hál" Istennek te egyben vagy!
Vigyázzon mindenki az úton!
LX
Sisco: Jobbulast ombre! Ezentul remelem csak palyan kened neki ilyen tempoval! Remelem ebbol az esetbol nem csak te, hanem aki meg nem jart igy, az is tanul vegre!
Jobbulást Sisco!!
Sajnálom a dolgot, remélem hamar megoldódik minden!
A csütörtöki tali után én is majdnem dobtam egy szaltót egy kocsi motorháztetején. Zöldet kapott a lámpám, elindultam, erre egy autós jobbról úgy döntött, hogy ő ugyan még elmegy előttem, és sikeresen megállt a keresztbe mindenki előtt..
Hátsó fékkel rásatuztam, és valahogy kicsúsztattam a motor hátulját. Pár centire mentem el a kocsi elejétől, de leleki szemeimmel már láttam is magam, ahogy átesem a motorháztetőn. Még aznap este vittem a barátnőmet haza. A Stadionok megállónál egy kocsi a belső sávból úgy gondolta, hogy ő most itt kimegy jobbra, és belesz@rva a visszapillantótükör használatra, szépen ránkhúzta a kocsit..
Ilyen emberek vannak, vigyázzatok az utakon!