Most értem be dolgozóba. Voltam dokinál, nem tört el semmim, zúzódásom viszont van bőven Most már általánosan mindenem fáj, este nem sokat tudtam aludni
Pestlőrincen vagyok, XVIII.ker ,készleteim feltöltés alatt, 4db 03-04 -es R6 om van bontásra és sok új alkatrész az itthoni áraknál jóval olcsóbban.Ha az üléstakarót kerested akkor igen,nekem küldél e-mailt. 2006-ban fogok nyitni, csak 2003-tól R6 alkatrész szaküzletet.
Még nem tudom, most hívtam a suzukis gyereket -elvileg az ő embere, azt mondta délutánra beszél vele és hívjam... nekem is kellene pár elkatrész. Amint tudok valamit írok ! Sisco volt már kivizsgáltatni?
Gyurkesz: az a video nagyon brutál Apám ekkorát esni és ráadásul reptében még lefejeli az első kereket és még feljebb dobja a vas a levegőbe. Ez szörnyű
Zozo, Mzs/x, Dtom: jöttök akkor csütörtökön? Ha igen és még nem regisztráltatok szóljatok, mert sajnos Sisco regje felszabadult! Ha nem szóltok megpróbálom visszaváltani!
Békésen elvagyok vasárnap délután azt hittem infarktust kapok mikor a sanci felhívott. Egyből indultam de meg csinálták a mocit igy nem értem oda de később meg az orsi mondja miért hagytam igy motorozni igaza volt de nem tudtam mit csinálni elindult haza.
Igazán sajnálom az eseményt, remélem itt véget ér a történet és nincs semmi komoly baja ami orvosi ellátásra szorulna ha mégis van kérlek hívj nehogy valami sarlatánhoz kerülj.
Van esetleg valamilyen listád miből mennyi van, milyen állapotban, mennyiért, STB?