Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze a többi klubtag részvételére is számítanék
Na meg szerencse,hogy a szembejövő lassított.Belese gondolok mi lett volna,ha nem lassít.
Én 1 közös sörözésre gondoltam
Atya gatya ekkorát estél Sisco? Jézus! Örülök hogy egyben vagy Haver.
Köszi
Hát Sisco ne haragudj de nem szeretném igénybe venni.

Fiuk amikor lement az útról (-1-1,5m szintkülömbség) ott meg kb ugyanekkora gaz és ahogy pörgött forgott meg repkedett,hát amikor leszáltam a motorrol csak arra tudtam gondolni,hogy minnél előbb kiérjen a mentő.Hál istennek nem kellett.Valami k.k.nagyot esett.Szerencsére nagy volt a gaz és 1-2m-re ott volt egy közepes fa azt elkerűlte.
Ezt nem hiszem el!
Nagyon sajnálom Haver, őszintén! A rohadt életbe.
Ha bármire szükséged van csak szólj, és ha tudok segítek, jó?!.
Gyógyulgass és pihenj, ja és a legfőbb, hogy nyugodj meg, ne idegeskedj.
Együtt érzek veled. Szerintem fetétlen menj el orvoshoz. Az a biztos ha megröntgeneznek.
Először felhívta a Sanci a zozo-t (mert én nem láttam az idegességtől)) és mondta hogy eljönn teher autóval.
Átnéztük a mocit a Sancival és megpróbáltuk 1 kicsit javítgatni és végül is hazajöttem hátsó fékkel.

Ez úton szeretném megköszönni azoknak akik megálltak segíteni de leginkább kissanci-nak aki végig segített és elkisért hazáig, köszönöm barátom jövök eggyel.
Esztergom és Visegrád között mentünk és az egyik kanyarban 1 kicsit sok volt. Átmentem a másik sávba de ott meg nem messze jött vagy 3 auto. Nos vagy az autók vagy az árok. Az utóbbit választottam és irány a zöld mező+árok. Már nem tudtam volna visszahozni az autók elött.
Biztos nagyon el lehetsz kenődve. A hír hallatán már én is Nagyon sajnálom Haver!
Saját lábon mentél haza a géppel? Vagy mi?
Jaj ne!
De hogy? Mi történt? Hol? Miért?
Mondj már valamit!
A vállam most már egyre jobban fáj a térdemmel és a medencemmel egyetemben.

Sanci jött mögöttem azt mondta burtálisan nagy volt
Ne bassz!!! Nem hiszem el! Egyben vagy???
Úristen! Mi a f.szt csináltál Sisco Te jól vagy? Mennyi a kár? Nagy?

Bakker miért nem vigyázol Magadra!
A kűű, hüü kűű hüü most nem segített az erő nem volt velem
Sziasztok!

Van 1 elég rossz hírem: elestem, amotor eleje KO (legalábbis jelentős akár) és a vállam is elégé fáj.
Zozo: a 400-as topicban árulnak 400-as gépeket!(na ezzel biztos újat montam!) Nézz rá, hátha vmelyik jó az asszonynak!
Az biztos, nekem a küü hüü -nél tetőzött! KO!
Most a küü hüü elment motorozni. Valszeg ő csinálta jól. mert holnaptól már nem biztos, hogy az idő engedi!
Srácok elolvastam, amit tegnap este összeírtunk itt Hát nem vot semmi az egyszer biztos és ismét jó párszor elröhögtem magam
Na mi van kihalt a fórum Vagy motoroztok helyes
Nekem sajna nem jó
Itt javul az idő.Motogp után motorozás?
Szép volt Talma, gratulálok