Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a csajokat mi Tomikám?...
no comment
kopik az anélkül is:)
Égetni füstöltetni sosem szoktam a gumit!
jo jo.de te hallomásaink alapján egy igazi motorgyilkos szadista állat vagy

persze jóértelemben
Nekem 11500 km van a mociban. Hátul most jön az 5. gumi.
Nem azt mondtam hogy spórolok a gumin de hidd el az autómon is michelin cseréltem avona a motoroni s megvolt ez a kör és nem érzek különbséget nagyon jól tapad megfelelő a puhasága, nekem kocsin sokkal jobban bejön motoron sem érzek különbséget pályán is nagyon kiválló volt.
Ki mit szok meg!
jaja nekem is a közepe kopott.....
én hátsógumimban 9600 km van már....:)))

oldalai azok még egész frankók( még nem volt pályán a gép...) de a köezep az már ellaposodott..... még 1-2 ezer km-t kibír maximum azt vége...... irány a kuka....
az meg nem lesz már olyan messze, magamat ismerve.... mert kb 3 hete van meg a motorom és ezalatt 2 ezer km-t pakoltam bele, ugyhogy valahonnan gyorsan elő kell kotornom valami gummát....:)
nem az, hogy van rá keret, de én a gumin nem akarok sporolni!
Szerintem az az egyiklegfontosabb dolog a motoron!AKár az életem is mulhat rajta...
Nem mindegy, hogy milyen gumim van fent szerintem......./durex vagy valami noname /

Michelin nekem eddig bevált mindíg, meg gyárilag is az volt rajta, csakis amiatt ragaszkodom hozzá:)
ha van rá keret
A Michelin tényleg jó, de nagyon drága. Nekem is olyan van. Ami még szerintem jó az a Dunlop és a Metzeler. Nekem is jó lenne egy olcsó gumis Nekem most Michelin Sport van fenn és eddig mentem vele 7400 km közúton és pályán egyaránt, de még mindig jó, csak a hátsó gumim közepe már jobban kopott ezért ott laposabb a gumi
hát nemtudom, én a Michelinre esküszöm:)
Sziasztok!
Küldtem a Klubtagoknak mail-t majd nézzétek meg
Megnéztem az előrejelzést nem akarok senkit elkeseríteni, aki csütörtökön pályázni akar, de szar hűvös, szeles, esős időt jósolnak Szinte a szokásos
Michelin magam Avon gumit tettem fel van már 9000km benne és nagyon tuti és nem kerül sokba
most pedig agyőőő téptem tanulni
nah de 20 percenként visszatérek megnézni van e valami változás
tudok ám én....

de amugy nem biztos, hogy jol emlékezem, csak mintha olyan lett volna:)

bár semmi jelentősége, csak gondoltam megemlítem:)

nekem is nagyon bejön ebben a sárga színben!Énis néztem egyet még márciusban, és huu baromiratetszett, csak akkor az eladójával nem siekrült megegyeznünk.... de nem bánom, mert kékben is baromira tetszik:)

jah, és yani hoz hasonlóan, énis olyat szeretnék kérdezni a forum összes lakójától, hogy honnan lehetne kedvezőbb áron Piltot SPORT gummát szerezni?
Sziasztok!

Tud valaki jó áron Pilot Power gumit?
Na most megfogtál erre nem tudok válaszolni
Nekem nincs semmi problémám vele!Úgyhogy elégedettnek mondhatom magam:)
Minden frankó a motoron, bár lassan egy új hátsógummát nem ártana vennem rá:(

egyébként a haverodnak, akié volt ez a limit R6, ha jól emlékszem, narancssárgás PRO SPORTS börszerkója van, vagy nem?
Ja és te hogy vagy vele megelégedve_?
Nah, akkor azért láttam én olyan sokszor győrben azt a motort!
CSak azért hittem azt, hogy óvári volt, mert óváron is volt egy ugyanilyen....:)))

Egyébként énis Győrszentivánon vettem az enyémet.....:)
Ezekszerint volt pár R6 szentivánon.......:)
Hi!

Üdv mindenkinek kellemes napot.
atcsi125: GYőrszentiványi haveromé volt amúgy Fóton lakom.

pajzs
Gyurkesz! Kircsi az oldal amit létrehoztál nekem tetszik lehet azért is mert egy kicsit azért rólunk is szól mármint az klubról. Szép napot mindenkinek addig ameddig van mert nem tart sokáig.
Köszi, megpróbálom.
Sisco! hátha..

yamaha R1, R6 alkatrészek

Feladva: 2004.05.02.
Egyéb: 2000-2004 évjárathoz

Feladó
Név: szabó béla
Cím: szekszárd
Mobil: 06 302463845
Már találtam köszi.