Nem azt mondtam hogy spórolok a gumin de hidd el az autómon is michelin cseréltem avona a motoroni s megvolt ez a kör és nem érzek különbséget nagyon jól tapad megfelelő a puhasága, nekem kocsin sokkal jobban bejön motoron sem érzek különbséget pályán is nagyon kiválló volt.
Ki mit szok meg!
jaja nekem is a közepe kopott.....
én hátsógumimban 9600 km van már....:)))
oldalai azok még egész frankók( még nem volt pályán a gép...) de a köezep az már ellaposodott..... még 1-2 ezer km-t kibír maximum azt vége...... irány a kuka....
az meg nem lesz már olyan messze, magamat ismerve.... mert kb 3 hete van meg a motorom és ezalatt 2 ezer km-t pakoltam bele, ugyhogy valahonnan gyorsan elő kell kotornom valami gummát....:)
nem az, hogy van rá keret, de én a gumin nem akarok sporolni!
Szerintem az az egyiklegfontosabb dolog a motoron!AKár az életem is mulhat rajta...
Nem mindegy, hogy milyen gumim van fent szerintem......./durex vagy valami noname /
Michelin nekem eddig bevált mindíg, meg gyárilag is az volt rajta, csakis amiatt ragaszkodom hozzá:)
A Michelin tényleg jó, de nagyon drága. Nekem is olyan van. Ami még szerintem jó az a Dunlop és a Metzeler. Nekem is jó lenne egy olcsó gumis Nekem most Michelin Sport van fenn és eddig mentem vele 7400 km közúton és pályán egyaránt, de még mindig jó, csak a hátsó gumim közepe már jobban kopott ezért ott laposabb a gumi
Sziasztok!
Küldtem a Klubtagoknak mail-t majd nézzétek meg
Megnéztem az előrejelzést nem akarok senkit elkeseríteni, aki csütörtökön pályázni akar, de szar hűvös, szeles, esős időt jósolnak Szinte a szokásos
de amugy nem biztos, hogy jol emlékezem, csak mintha olyan lett volna:)
bár semmi jelentősége, csak gondoltam megemlítem:)
nekem is nagyon bejön ebben a sárga színben!Énis néztem egyet még márciusban, és huu baromiratetszett, csak akkor az eladójával nem siekrült megegyeznünk.... de nem bánom, mert kékben is baromira tetszik:)
jah, és yani hoz hasonlóan, énis olyat szeretnék kérdezni a forum összes lakójától, hogy honnan lehetne kedvezőbb áron Piltot SPORT gummát szerezni?
Gyurkesz! Kircsi az oldal amit létrehoztál nekem tetszik lehet azért is mert egy kicsit azért rólunk is szól mármint az klubról. Szép napot mindenkinek addig ameddig van mert nem tart sokáig.
no comment