Hali!
Most olvasom a forumot es mit irtok, Sisco eldobta a gepet .
Elsore azt hittem egy uj "star wars"vicc de nem sajnos igaz a hir.
Ugye nincs nagy baj Sisco??
A vasat meg lehet meg csinalni ne legy szomoru ossze hozunk vmit ra.
Kesobb hivlak.
Udv Imi /nem "sufni" tuningos/
Hát maximális részvétem Sisco! Sajnos úgylátom sorban dobáljuk elfelé a gépeket, asszem lassan összedob6nánk 1-2 "tartalék" R6-ra amit alkatrésznek tudnánk hasznosítani a klubon belül. Jut eszembe, szombaton összeismerkedtem egy sráccal (GSX-R 600) aki megadta a számát és állítása szerint egyik haverjának van 4-5 db. R6-ja amit alkatrésznek eladogat qrva olcsón. Ma felhívom és ha érdekel küldöm a számát Sisco! Legközelebb jobban vigyázzá má mer még beléd is rúgunk ha bajod lesz!
Apropó pályaidom.Nem tudom ki és mennyiért tud beszerezni idomokat,de Szlovákiába úgy tudom egész baráti az ára.
Én már voltam kint idomot forrasztatni,közvetlen a gyártónál meg lehet venni.Van minden tipushoz.
Konkrét árat nem tudok,de kb. 20km a lakhelyemtől(határvárosban lakok)meg lehet érdeklődni.
Szerintem Magyarország nagy részt ők fedik le a motyóval.Ismerek néhány srácot akik verseny szinten húzzák,ők mind tőluk vásárolnak.
Csőtök !
Sisco! Most olvastam ,hogy mi történt veled.Bazeg szerencse,hogy egyben vagy!!
Akkor most megint beindul a "motorbontós" projekt.Nagyon hazavágtad a lovat?
És a kanyar után kis egyenes és pilismarót? Ott sok baleset szokott lenni, csak a másik irányból!
Akkor is meg kellett volna állnia! Simnán végignézi, hogy összetöröd magad és nyugodtan továbbmegy! Rohadék!
Azért az örömmel tölt el, hogy ennyire segítőkészek és rendesek vagytok(unk) egymással. Le a kalappal fiúk! De kérek mindenkit, hogy az Isten szerelmére Vigyázzatok Magatokra!!!
Szerintem megállt,vagy a második?
Mindegy a 2. megállt meg 1 motoros és csak 4-en tudtuk felhozni a gépet.Rendesek voltak.
Egyébbként sajnos a kanyarban már volt 1 kopjafa.
Azért rohadjon meg az a szembejövő. Elötte szál el egy motoros és meg se áll. Az mindegy, hogy hibás vagy sem! Ez szabálysértés= cserben hagyás! Agyonvágnám az ilyet!
Ha jól látom, te jelenleg Amerikában vagy?