A képlet nem ilyen egyszerű! Az előző tulaj orra buktatta és az egész bovden ,házzal együtt elnyíródott.
De 5 perce telefonáltak a szalonból,hogy megvan a motyó tehát holnap már bevethető a canga! De köszi az infót.
Mogyesz:
Gondolom az elszakadáson azt érted, hogy a szál szakadt el és a burkolatnak nincs semmi baja. Ha ez így van, szerintem az összes motoros boltban lehet kapni "bowdenjavító szettet". Ez egy kis csomag, van benne azt hiszem 2 db kb 1,5m-es bowdenszál meg egy jópár végződés, amiből válogathatsz. Én nem rég csináltam meg az enyémen és minden oké eddig.
Ja, 2000Ft volt, de azóta már láttam 1000 körüli árat is, szóval biztos olcsóbb, mintha vennél egy zsír új Yamaha bowdent.
Jó reggelt nektek! Atcsi! a soraidról az első lakáshitel-reklám(a házibulis szitu mamákkal és papákkal) jutott az eszembe, így ahogy "figyelemmel kísértem" az érettségire való felkészülésedet...
Reggelt Mindenkinek!
Csak most jutottam net közelbe.
Ha minden frankó a héten kimegyek megkérdezni az idomokat a Szlovákokhoz!
Viszont nekem nagyon kellene egy kuplung bovden, mert elszakadtt.
R6szabó barátunkban bízom,mert a kocsim is beszart így nam nagyon tudok mozogni.
Ha van fejlemény megírom!
Köszi Peti!
pajzs
A mai vizsgám letudva Pénteken jön a következő
Srácok holnapra tegyetek el egy garnitúra esőgumit is meg esőkabátot is
Ne legyen igazam, de vigyázzatok nagyon magatokra!
mzs/x 19.00-ra hozza a motorját én visszahozom őt a városba a többeik érkezési ideje is itt legyen vagy később mert én kb 20.00 ra érek vissza
A képlet nem ilyen egyszerű! Az előző tulaj orra buktatta és az egész bovden ,házzal együtt elnyíródott.
De 5 perce telefonáltak a szalonból,hogy megvan a motyó tehát holnap már bevethető a canga! De köszi az infót.
de nem kell aggódni, 22 én Banketten is lesz....:PPP
Gondolom az elszakadáson azt érted, hogy a szál szakadt el és a burkolatnak nincs semmi baja. Ha ez így van, szerintem az összes motoros boltban lehet kapni "bowdenjavító szettet". Ez egy kis csomag, van benne azt hiszem 2 db kb 1,5m-es bowdenszál meg egy jópár végződés, amiből válogathatsz. Én nem rég csináltam meg az enyémen és minden oké eddig.
Ja, 2000Ft volt, de azóta már láttam 1000 körüli árat is, szóval biztos olcsóbb, mintha vennél egy zsír új Yamaha bowdent.
mint kiderült még vodkát is ittunk és éjjel lementünk még 1 üveg jagerért...
hogy erre én miért nem emléxem
Atcsi! a soraidról az első lakáshitel-reklám(a házibulis szitu mamákkal és papákkal) jutott az eszembe, így ahogy "figyelemmel kísértem" az érettségire való felkészülésedet...
hát , ha én államvizsgázni fogok( márpedig rmeélem, hoyg egyszer arra is sor kerül majd), akkor én nem akarom enynivel megúszni....:)))
minimum 3 napos banzájt szeretnék:P
Tegnap egy barátom sikeres államvizsgáját ünnepeltem 3-ig tequilával, jagerrel és abszinttal . Ebből ma kellemes nap tuti nem lesz...
Mindenkinek kellemes napot.
pajzs
A számom: 06706356898
Csak most jutottam net közelbe.
Ha minden frankó a héten kimegyek megkérdezni az idomokat a Szlovákokhoz!
Viszont nekem nagyon kellene egy kuplung bovden, mert elszakadtt.
R6szabó barátunkban bízom,mert a kocsim is beszart így nam nagyon tudok mozogni.
Ha van fejlemény megírom!
AVON olcsó húsnak híg a leve? vagy...?