Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azé ha megyünk gurulni vasárnap ott leszek
A web cimünk pedig elvan akadva a bürorácia ütvesztőiben ezt is ma kell kibogoznom.
A jövöhetem is nagyon zsufi hétfő kedd ring, szerda meló csütörtökön pedig megyek selcébe merülni. De mocival gurolk le 510km vasárnap jövök haza most a hétvégén meg weblapozás.
Üdv mindenkin látom azért pörög itt minden nekem most sokat kell rohagngálni a városban, hogy haladjak is valamit ezt mocival csinálom és igy nem is annyira terhes az egész
Mármint nem viszont, hanem jó, hogy nem bólogat!
Ez kérdés! NANÁ!
Spyke: utána számolj be, hogy mit változott érzésre! Nekem elötte túl nagy volt az előfeszítés, így nem pattog anyira, viszont nem is olyan bólogatós!
Köszi! megyek csavargatni
Holnap esti talira jössz
Nics szükség itt formázásra. 14.-ére már anélkül is lapon lessz a gép! Azért már így se kell sok! Vagy igen?
Látszik rajta hogy nincs "megformázva" a kép
Spyke:
Végh Jana féle "alap" beállítás(most én is ezt használom!)
ELÖL: előfeszítés 7csík látszik Húzóf.(felső):4 klikk a teljesen be-től, Nyomóf(alsó): 4 klikk ua.
HÁTSÓ: előfeszítés: 4. a maxtól(gyári), Húzó:(alsó) 6 klikk a teljesen be-től, Nyomó:(felső):10 klikk a teljesen be-től!
Van egy pályabeállításom is, de azt még nem próbáltam ki! Ha 14.-én összejön vmi jó beállítás, majd megírom!
Sisco: látom nagyon ráérsz képeket nézegetnei!
De igen, még az első yamahás napon! Már akkor sugták az ösztöneim, hogy közöm lessz a yamahához! Ez a kép az első pályázásomon készült!
GyurkeszElküldöd nekem a bealításokat, amit mondtál
Szeretnék valamit állítgatni , mert szerintem túlságosan is puha most a futómű
Gyurkesz ez csak nem a tavalyi Yamaha tesznapon készült
uferi:
neaggódj:)
vaygunk ezel így páran
de eccer vége lesz és akko majd lehet gurigázni:)
de bizony ***szameg Es holnap is muszaly. Pedig ki szerettem volna menni bepotolni a vasarnapi palyazast es egyszeruen nem tudom megoldani.

Egyszerre ket filmen is dolgozom mint egy ki**szott zsonglör

Egyebkent a munkaidom kotetlen , csak a a hataridore kell keszen lennem. Viszont most ez eppen azt jelenti, hogy aludni jarok csupan haza.

Statisztikailag a junius mar lazabb, de csak nem akarnak fogyni a filmek.

Viszont akermennyire is lobog a hajam, titeket azert proballak olvasgatni kozben, hogy kepbe legyek

Jó hallani rólad uferi csak nem most is dolgozol
25-én van asszem
Nekem meg mar van ra belepom.

Nem jon ki meg valaki?
Nem holnap van
Én is kihagyom
És nyiltnap holnap után ami most kimarad részemről
Viszont most hétvégén lesz futam a H.ringen
UEM EB és FIM Oldalkocsis VB
Még egy hetet kell várni a futamra
Akkor jó