A jövöhetem is nagyon zsufi hétfő kedd ring, szerda meló csütörtökön pedig megyek selcébe merülni. De mocival gurolk le 510km vasárnap jövök haza most a hétvégén meg weblapozás.
Üdv mindenkin látom azért pörög itt minden nekem most sokat kell rohagngálni a városban, hogy haladjak is valamit ezt mocival csinálom és igy nem is annyira terhes az egész
Ez kérdés! NANÁ! Spyke: utána számolj be, hogy mit változott érzésre! Nekem elötte túl nagy volt az előfeszítés, így nem pattog anyira, viszont nem is olyan bólogatós!
Spyke:
Végh Jana féle "alap" beállítás(most én is ezt használom!)
ELÖL: előfeszítés 7csík látszik Húzóf.(felső):4 klikk a teljesen be-től, Nyomóf(alsó): 4 klikk ua.
HÁTSÓ: előfeszítés: 4. a maxtól(gyári), Húzó:(alsó) 6 klikk a teljesen be-től, Nyomó:(felső):10 klikk a teljesen be-től!
Van egy pályabeállításom is, de azt még nem próbáltam ki! Ha 14.-én összejön vmi jó beállítás, majd megírom!
Sisco: látom nagyon ráérsz képeket nézegetnei!
De igen, még az első yamahás napon! Már akkor sugták az ösztöneim, hogy közöm lessz a yamahához! Ez a kép az első pályázásomon készült!
Spyke: utána számolj be, hogy mit változott érzésre! Nekem elötte túl nagy volt az előfeszítés, így nem pattog anyira, viszont nem is olyan bólogatós!
Végh Jana féle "alap" beállítás(most én is ezt használom!)
ELÖL: előfeszítés 7csík látszik Húzóf.(felső):4 klikk a teljesen be-től, Nyomóf(alsó): 4 klikk ua.
HÁTSÓ: előfeszítés: 4. a maxtól(gyári), Húzó:(alsó) 6 klikk a teljesen be-től, Nyomó:(felső):10 klikk a teljesen be-től!
Van egy pályabeállításom is, de azt még nem próbáltam ki! Ha 14.-én összejön vmi jó beállítás, majd megírom!
De igen, még az első yamahás napon! Már akkor sugták az ösztöneim, hogy közöm lessz a yamahához! Ez a kép az első pályázásomon készült!
Szeretnék valamit állítgatni , mert szerintem túlságosan is puha most a futómű
neaggódj:)
vaygunk ezel így páran
de eccer vége lesz és akko majd lehet gurigázni:)
Egyszerre ket filmen is dolgozom mint egy ki**szott zsonglör
Egyebkent a munkaidom kotetlen , csak a a hataridore kell keszen lennem. Viszont most ez eppen azt jelenti, hogy aludni jarok csupan haza.
Statisztikailag a junius mar lazabb, de csak nem akarnak fogyni a filmek.
Viszont akermennyire is lobog a hajam, titeket azert proballak olvasgatni kozben, hogy kepbe legyek
Jó hallani rólad uferi csak nem most is dolgozol
Nem jon ki meg valaki?
Én is kihagyom
UEM EB és FIM Oldalkocsis VB