és behegesztek az első villába egy darab vasat,az ülést feljebb emelem (már megvan hozzá a tetőléc amiből meg tudom csinálni)
/50-es gumi megy rá előre (és ez csak a szélessége )
asszem majd 1:3-as keverékkel fogom használni,hogy jobban füstöljön és nagyobb fúvókát teszek bele,h menjen is. A lánckereket fater zsigulijából veszem ki,neki már úggyis lejárt a jogsija.
Ez az eredeti állapot, ebből lett.
hát nagyon sok átalakítás van benne, nem volt kis meló.
kilépőt szereltünk rá, elhoztam a fürdőszobából a kád mellől, az rákerült. leszedtük a hátsó hengerről a gyertyapipát, ettől bár kicsit nehezen indul, de érezhetően erősebb lett. megemeltük az alapjáratot 10,000-re, mert bakondig azt mondta ez kell h füstöltessem az első kereket. súlycsökkentés is van, leszereltük a bal oldali tükröt. meg hát a dizájnra is adtunk, rózsaszín szalagok lógnak le a kormányról, meg rákerült egy casco matrica. bármit is jelentsen az. most rendeltem egy fox matricát, már nagyon várom. meg a bukókeretet is felrakjuk. már megvan. bár nagymuter a kerete nélkül nehezebben fog mozogni, de megérti ő is h fájter akarok lenni!
/50-es gumi megy rá előre (és ez csak a szélessége )
asszem majd 1:3-as keverékkel fogom használni,hogy jobban füstöljön és nagyobb fúvókát teszek bele,h menjen is. A lánckereket fater zsigulijából veszem ki,neki már úggyis lejárt a jogsija.