Sziasztok
Bocsi hogy ide irok, de kellene pár szavazat, egy motoros lányra, a szavazás ingyenes a telefonszámok alatti " ingyenes szavazás! " gombon. Köszönöm mindenkinek aki kattint! Viki
A 2002-esben nem volt és nem is hiányzott, én személy szerint élveztem, hogy csapkodja a seggét, aztán ledöntöm mint állat , talán 1-2 alkalommal volt zavaró mikor nagy tempónál elszémoltam a sebességet és visszarúgtam 1-be.....hát akkor pattogott kattogott mindent csinált szegény, gyors kuplung 1-et fel és már rendeződött a helyzet.....nagy dolog a fokozatjelző
ezt már megbeszéltük az előbb,a jamaha a legjobb nyugodjatok meg!bár zema írta h neki is pattogott!de aki vereti neki rendesen az nem fog ettől bepánikolni mer asszem nincs 100%-os hujebiztos kuplung!ebben egyetérthetünk!
A gixer csúszókuplungja amúgy sem világhíres... Olyan mondta nekem akinek gixer750 van és próbált már sok gépet, sajnálta nehéz is volt bevallani, de hiszek neki
Kijózanodtál?
Bocsi hogy ide irok, de kellene pár szavazat, egy motoros lányra, a szavazás ingyenes a telefonszámok alatti " ingyenes szavazás! " gombon. Köszönöm mindenkinek aki kattint!
Viki