Nekem igazából a szinével van gondom (világos a piros a motor szinéhez),na meg az R1 felírat minőségével!
Igen van már üléspupom is csak fényezni kell mert jelenleg ezüst színű!
Néhol már kaphatsz 10 körül is, persze darabját. Ha emelőszemet nem veszel hozzá, megteszi 1-1 csavar is.
Ha a gumid megy tönkre a téli állásban, az nem 20ezres tétel lesz...
Vagy esetleg lehet házilag is csinálni, de kicsit macerás...
Szerintetek ki sikított nagyobbat, mikor a nappaliban beindítottam? Anyám vagy a motor?
És mivel a panelba nem tudom behozni, de kedves édesanyám sem engedi már bentre... Csináltattam hozzájuk egy hőszigetelt tárolót. Így az Eriggy meg a gixi csodásan elpihengetnek! Bár még nem téli álmot alszanak!
Nem vagyok sértődős, bár én nem mondtam eddig, hogy segítek beszerezni is, csak a forrást tettem közzé, de ha már így rákérdeztél , akkor persze, ha kell szívesen segítek.
Ha nincs első emelőd, akkor is támaszd fel legalább 2 léccel az első villát is, hogy az első gumid se érjen a földre.
Pláne, ha egész télre eltetted már a gépet...
Ha már együtt fórumozunk!
Mostanában többet vagy a Motorok+csajok topikban mint itt! Csak nem rámozdultál Elissára?
Nézd csak meg a hirdetésben az utolsó képet! Mi a véleményed?
Ha neked tetszik az már nyerő dolog!
Szerintem jó!
Igen van már üléspupom is csak fényezni kell mert jelenleg ezüst színű!
Hát, nemistom, elég fura. Talán, ha a hátsóval is kezdenél valamit. Az RN09-hez lehet kapni üléspúpot?
Szerintem elég fos
talaltam neked olcsobb Y a gephez,de csak holnap van infom rola,alfaba kell mennem most nem jut szembe
Ha a gumid megy tönkre a téli állásban, az nem 20ezres tétel lesz...
Vagy esetleg lehet házilag is csinálni, de kicsit macerás...
Szerintetek ki sikított nagyobbat, mikor a nappaliban beindítottam? Anyám vagy a motor?
És mivel a panelba nem tudom behozni, de kedves édesanyám sem engedi már bentre... Csináltattam hozzájuk egy hőszigetelt tárolót. Így az Eriggy meg a gixi csodásan elpihengetnek! Bár még nem téli álmot alszanak!
http://www.youtube.com/watch?v...
Pláne, ha egész télre eltetted már a gépet...
És ott még ugyanúgy nem szigetelt.